Designmagasin
Designmagasin
Bord

Tavolo Livelli

Bord Tavolo Livelli handler om å skape nyttig plass på glemte steder. Tavolo Livelli er et lagdelt bord, et bord med to bordplater. Plassen mellom de to bordplater kan brukes til å lagre en bærbar datamaskin, bøker, magasiner, etc. De diagonalt plasserte benene skaper en vakkert falmingskygge mellom de to bordplater, og leker med din oppfatning. Alle X- og Y-overflater - bordplater og ben - har samme tykkelse.

Prosjektnavn : Tavolo Livelli, Designernes navn : Wouter van Riet Paap, Kundens navn : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Bord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.