Designmagasin
Designmagasin
Roly Poly, Bevegelige Treleker

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Bevegelige Treleker Hvordan ha en regnbue? Hvordan klemme en sommervind? Jeg blir alltid rørt av noen subtile ting og føler meg veldig fornøyd og glad. Hvordan lagre og hvordan eie? Nok er like bra som en høytid. Jeg vil gjerne forme de forskjellige materialene på en enkel og morsom måte. La barn leke med dem for å gjenkjenne den fysiske verdenen, stimulere fantasien og hjelpe dem å forstå deres omgivelser.

Prosjektnavn : Tumbler" Contentment " , Designernes navn : Sha Yang, Kundens navn : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Roly Poly, Bevegelige Treleker

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.