Designmagasin
Designmagasin
Levende Musikkbar

Lido Cafe

Levende Musikkbar Første etasje er en opplevelse under vann, og andre etasje er en opplevelse over vann. Undervannsopplevelsen inkluderer et lett orgel som scenebakgrunn, DMX LED bakbelyst mototisk fiskestålglassstang, fiskformede DMX LED-silkelykter, fisketanker i vindusåpningene, og hele rommet er opplyst med H2O-effektlys. I andre etasje er tynne vertikale strips av speil med tilfeldig avstand innbakt i skogsveggmuren. Laserlys og bevegelse reflekteres i speilstrimlene og overdriver bevegelsesfølelsen, samtidig som de antyder sollys gjennom trærne

Prosjektnavn : Lido Cafe, Designernes navn : Mario J Lotti, Kundens navn : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Levende Musikkbar

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.