Designmagasin
Designmagasin
Konseptet Med Tilpasningsdyktige Smykker

Jewel Box

Konseptet Med Tilpasningsdyktige Smykker Jewel Box er et konsept med tilpasningsdyktige smykker basert på bruk av leker murstein som "lego". Med dette prinsippet kan du gjøre, angre og gjøre om hver gang en annen juvel! Jewel Box finnes både i klær og klær til edelstener eller smykker til catwalks. Som et åpent konsept vil utviklingen av Jewel Box aldri bli ferdig: vi kan fortsette å lage nye former og bruke nye materialer. Jewel Box gjør det mulig å lage dekkplater på hver sesong med farger og mønstre etter klesmote.

Prosjektnavn : Jewel Box, Designernes navn : Anne Dumont, Kundens navn : Anne Dumont.

Jewel Box Konseptet Med Tilpasningsdyktige Smykker

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.