Designmagasin
Designmagasin
Brosje

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosje Karakter og ytre form på et motiv gjør det mulig å endre ny design av et ornament. I den livlige naturen endres en periode til en annen. Våren følger vinteren og morgenen kommer etter natten. Fargene endres også så vel som stemningen. Dette prinsippet om utskifting, veksling av bilder føres frem i utsmykkene til «Asia Metamorphosis», samlingen der to forskjellige tilstander, to ukontrollerte bilder reflektert i ett objekt. Bevegelige elementer i konstruksjonen gjør det mulig å endre ornamentets karakter og utseende.

Prosjektnavn : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Designernes navn : Victor A. Syrnev, Kundens navn : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Brosje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.