Designmagasin
Designmagasin
Interaksjon Tannbørste

TTONE

Interaksjon Tannbørste TTone er en interaktiv tannbørste for barn, som spiller musikk uten tradisjonelle batterier. TTone fanger opp den kinetiske energien som produseres av børsteaksjonen. Konseptet er å gjøre børsting for å være et mer interessant for barnet, samtidig som det utvikler sunne tannhygienevaner. Musikken kommer fra den utskiftbare børsten. Når børsten skiftes ut får de en ny musikalsk melodi sammen med den nye børsten. Musikken underholder barnet, og oppmuntrer dem til å pusse til riktig tid, samtidig som foreldrene også kan vite om barnet deres har fullført børstetiden eller ikke.

Prosjektnavn : TTONE, Designernes navn : Nien-Fu Chen, Kundens navn : Umeå Institute of Design .

TTONE Interaksjon Tannbørste

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.