Designmagasin
Designmagasin
Aktiv Høyttaler

db60

Aktiv Høyttaler Den aktive høyttaleren db60 er virkelig designet for brukere av mobile enheter. Stilen til db60-høyttaleren er basert på arven og enkelheten til det nordiske formspråket. Brukervennligheten gjenspeiles i den opprinnelige formen og minimalistiske egenskaper. Høyttaleren har ingen knapper, og den rene designen gjør den egnet for montering uansett hvor god lyd er nødvendig. Db60 ligger på grensen mellom hjemme-lyd og interiørdesign.

Prosjektnavn : db60, Designernes navn : DNgroup Design Team, Kundens navn : DNgroup.

db60 Aktiv Høyttaler

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.