Designmagasin
Designmagasin
Baderom

Passion

Baderom Dette baderommet legemliggjør Yang og Yin, det svarte og det hvite, lidenskap og fred. Naturmarmor gir dette rommet et originalt og unikt preg. Og ettersom vi alltid er ute etter et naturlig preg, har jeg bestemt meg for å bruke organiske materialer, som skaper en virkelig fredelig atmosfære. Taket er som den siste kontakten som gir en innvendig harmoni i dette rommet. Masse speil gjør at det ser mer romslig ut. Brytere, stikkontakter og tilbehør ble alle valgt for å passe til det børstede kromfargeskjemaet. Børstet krom ser stilig ut mot svart flis, og matcher interiøret.

Prosjektnavn : Passion, Designernes navn : Julia Subbotina, Kundens navn : Julia Subbotina.

Passion Baderom

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.