Designmagasin
Designmagasin
Treskje

Balance

Treskje Denne håndskårne skjeen fra et pæretre, ideelt formet og balansert for matlaging, var mitt forsøk på å omdefinere et kokekar-design ved å bruke et av de eldste materialene som er brukt av menneskeheten, tre. Skålen med skjeen ble skåret asymmetrisk for å passe i hjørnet av en gryte. Håndtaket ble formet med en subtil kurve, noe som gir en ideell form for en høyrehendt bruker. En stripe med purpurhjertet innsats tilfører litt karakter og vekt til håndtakets del av skjeen. Og den flate overflaten på bunnen av håndtaket lar skjeen stå på et bord av seg selv.

Prosjektnavn : Balance, Designernes navn : Christopher Han, Kundens navn : natural crafts by Chris Han.

Balance Treskje

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.