Designmagasin
Designmagasin
Organisk Olivenolje

Epsilon

Organisk Olivenolje Epsilon olivenolje er et produkt med begrenset opplag fra organiske olivenlunder. Hele produksjonsprosessen gjøres for hånd, ved bruk av tradisjonelle metoder, og olivenoljen tappes ufiltrert på flaske. Vi designet denne pakken som ønsker å sikre at de følsomme komponentene i svært næringsrikt produkt vil bli mottatt av forbrukeren fra fabrikken uten endringer. Vi bruker flasken Quadrotta beskyttet av en pakke, bundet av lær og plassert i en håndlaget trekasse, forseglet med tetningsvoks. Så forbrukere vet at produktet kom direkte fra fabrikken uten inngrep.

Prosjektnavn : Epsilon, Designernes navn : George Gouvianakis, Kundens navn : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Organisk Olivenolje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.