Designmagasin
Designmagasin
Gyngestol

WIRE

Gyngestol Ved bruk av CNC-rulleteknikk dannes WIRE av to deler av aluminiumsrør. Selv om det er en funksjonell stol, ser det ut som ledninger som henger i en flat overflate. Sitteplassen er gjemt i rørene. Stolen har en unik struktur med veldig god selvbalanse. Det er et holdbart, stabilt og bærekraftig stykke med lave materialkostnader og luksuriøst utseende. WIRE produseres enkelt. Også de lette og rustfaste materialene gjør det bra å bruke utendørs og innendørs.

Prosjektnavn : WIRE, Designernes navn : Hong Zhu, Kundens navn : .

WIRE Gyngestol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.