Designmagasin
Designmagasin
Qr Code Klistremerke

Marketplace on the Move

Qr Code Klistremerke Ny måte å selge bilen overalt! Bare på www.krungsriautomarketplace.com der du kan poste for å selge bilen din, og vi vil produsere QR Code Sticker basert på den oppførte bilens unike nettadresse, med ditt valgte klistremerke design så leverer du dit sted slik at du kan legge ved klistremerke på bilen din! !! For kjøper er det bare å skanne QR-koden du ser på selgerens parkeringsplass på varehus, kaffebarer, bygninger og etc. Tilgang til bildetaljer umiddelbart. Ring selgeren og sjekk den ut. Alle skjedde plutselig på stedet der dere begge er !!!

Prosjektnavn : Marketplace on the Move, Designernes navn : Krungsri Auto, Kundens navn : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Qr Code Klistremerke

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.