Designmagasin
Designmagasin
Designstudio Med Galleri

PARADOX HOUSE

Designstudio Med Galleri Paradox House, som er et split-level warehouse, ble designet for multimedia designstudio, og finner den perfekte balansen mellom funksjonalitet og stil og gjenspeiler eierens unike smak og levesett. Det skapte et slående multimedia designstudio med rene, kantete linjer som viser frem en fremtredende gulfarget glassboks på mesaninen. Geometriske former og linjer er moderne og imponerende, men smakfullt utført for å sikre en unik arbeidsplass.

Prosjektnavn : PARADOX HOUSE, Designernes navn : Catherine Cheung, Kundens navn : .

PARADOX HOUSE Designstudio Med Galleri

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.