Designmagasin
Designmagasin
Voksende Lampe

BB Little Garden

Voksende Lampe Dette prosjektet foreslår å støtte denne nye bruken som gir en fyldigere sensorisk matopplevelse. BB Little garden er en strålende voksende lampe som ønsker å se på stedet for aromatiske planter inne på kjøkkenet. Det er et volum med klare linjer, som et ekte minimalistisk objekt. Den elegante designen er spesielt studert for å tilpasse seg en rekke innemiljøer og gi et spesielt merke til kjøkkenet. BB Little garden er et rammeverk for planter, den rene linjen forsterker dem og forstyrrer ikke lesningen.

Prosjektnavn : BB Little Garden, Designernes navn : Martouzet François-Xavier, Kundens navn : Hall Design.

BB Little Garden Voksende Lampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.