Designmagasin
Designmagasin
Sparegris

DEEPE

Sparegris Objektet er en sparegris.Den unike karakterformede utseendet kombinerer et dyrt, prestisjefylt smykke har en elskelig og snill og konstant tilstedeværelse av familiemedlemmer. Innsamling er veldig funksjonelle egenskaper. Men den mest fremragende funksjonen DeePee - alt i tillegg til standardfunksjoner perfekt oppfyller - er at ny formulering, unik og komplementær kontekstualisert "juvel" alt eksklusivt hjem.

Prosjektnavn : DEEPE, Designernes navn : Zoltan Madosfalvi, Kundens navn : Lima Home design studio.

DEEPE Sparegris

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.