Designmagasin
Designmagasin
Skje, Gave

Naming Spoon

Skje, Gave 'Naming Spoon' kom fra et behov for å tilby et moderne og populært alternativ til den tradisjonelle dåpens gave, av en skje. Jeg ønsket å lage en skje som kunne tilpasses og navngis som en 'Naming Spoon'. Navneseremonier har økt i popularitet i nyere tid. Jeg ønsket å opprette et objekt, 'Naming Spoon', som skal gis på namnseremonien eller dåp. Hver 'Naming Spoon' er unik og kan tilpasses mottakerne Birth Stone og initialiseres og kan presenteres som et arvestykke for familiene arv.

Prosjektnavn : Naming Spoon, Designernes navn : Katherine Alexandra Brunacci, Kundens navn : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Skje, Gave

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.