Designmagasin
Designmagasin
Keramiske Fliser

eramosa

Keramiske Fliser Eramosa: Maskulin… -serie med naturlige og varme fargetoner, inneholder en myk og en behagelig kontrast og kaster lys over de forskjellige alternativene med sitt brede bruksområde. Serier som bevarer naturligheten til det siste punktet med finkornet utsikt vegg 21 x 63 og 40 x 40 gulvflisedimensjoner produsert, blir utbedret, og legemliggjør alle fordelene med digital teknologi. Edera og Leaf dekorer i størrelse 21x63 gir seriens enkelhet dynamikk.

Prosjektnavn : eramosa, Designernes navn : Bien Seramik Design Team, Kundens navn : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Keramiske Fliser

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.