Designmagasin
Designmagasin
Transformerbare Stoler Og Salongbord

Sensei

Transformerbare Stoler Og Salongbord Sensei Chairs / cofee-bordet er et møbel som liker de fleste av kreasjonene mine, begynner med å finne nye måter å dra nytte av små mellomrom gjennom geometriske tilfeldige tegninger. Stilen til dette prosjektet pekes på en minimalistisk måte, der vi ikke har noen kurver, men i stedet har vi linjer, plan og nøytrale farger, for eksempel svart og hvitt. Stolene gir oss et cofee-bord når de er satt horisontalt og sammenføyd med ryggen. Den midtre delen av bordet (der ryggene er satt sammen) er utrolig sterk, og man kan sette seg på midten uten en gang å bevege bordet.

Prosjektnavn : Sensei, Designernes navn : Claudio Sibille, Kundens navn : Sibille.

Sensei Transformerbare Stoler Og Salongbord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.