Designmagasin
Designmagasin
En 40 År Gammel Kontorblokk

780 Tianshan Road, Shanghai

En 40 År Gammel Kontorblokk I denne 40 år gamle bygningen blir originale elementer som vinduskarmer og trapphåndtak holdt og malt på nytt for å la de bleke sporene om tid stille fortelle historien. Klienten spesialiserer seg på underjordiske verktøy for deteksjon av verktøy. Bedriftsfilosofien er “å se det usynlige”, så en moderne og minimal sentral korridor er spesialdesignet for pent å skjule rommene, men samtidig avsløre dørene sine. Gjennom hele bygningen kan du se nostalgisk atmosfære, moderne funksjonalitet og chic chic som kommer inn i bildet for å bevare og revitalisere dette historiske stedet.

Prosjektnavn : 780 Tianshan Road, Shanghai, Designernes navn : Lam Wai Ming, Kundens navn : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai En 40 År Gammel Kontorblokk

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.