Designmagasin
Designmagasin
Skap

Deco

Skap Det ene skapet ble hengt over det andre. Veldig unik design, som gjør at møblene ikke kan fylle plassen, da boksene ikke står på gulvet, men henges opp. Det er veldig praktisk å bruke, ettersom boksene ble delt av gruppene, og på denne måten vil det være veldig praktisk for brukeren. Fargevariasjonen på materialene er tilgjengelig.

Prosjektnavn : Deco, Designernes navn : Viktor Kovtun, Kundens navn : Xo-Xo-L design.

Deco Skap

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.