Designmagasin
Designmagasin
Bord

Minimum

Bord Veldig lett og enkelt i produksjon og transport. Det er veldig funksjonell design, selv om det er eksternt veldig lett og unikt. Denne enheten er fullstendig demonteringsenhet, som kan demonteres og settes sammen hvor som helst. Lengden kan lages kombinert, da det kan være ben av tre-metall, satt sammen via metallkontaktene. Formen og fargen på bena kan endres etter kravene.

Prosjektnavn : Minimum, Designernes navn : Viktor Kovtun, Kundens navn : Xo-Xo-L design.

Minimum Bord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.