Designmagasin
Designmagasin
Omslag Til Meny

Magnetic menu

Omslag Til Meny Noen få transparente plastfolier knyttet til magneter som fungerer som det perfekte dekselet for forskjellige typer trykt materiale. Lett å bruke. Lett å produsere og vedlikeholde. Langvarig produkt som sparer tid, penger, råvarer. Miljøvennlig. Lett tilpasningsdyktig for forskjellige formål. Ideell bruk på restauranter som dekning for menyer. Når servitør gir deg bare en side med fruktcocktails, og bare en side med kaker til din venn, for eksempel, er det nesten som personlige menyer som er laget akkurat for deg.

Prosjektnavn : Magnetic menu, Designernes navn : Dragan Jankovic, Kundens navn : .

Magnetic menu Omslag Til Meny

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.