Designmagasin
Designmagasin
Boligbygning Lobby Og Salong

Light Music

Boligbygning Lobby Og Salong For Light Music, en boliglobby og salongdesign, ønsket Armand Graham og Aaron Yassin fra New York City A + A Studio å koble plassen til det dynamiske nabolaget Adams Morgan i Washington DC, der utelivet og musikkscenen, fra jazz å gå-gå til punk rock og elektronisk har alltid vært sentralt. Dette er deres kreative inspirasjon; resultatet er et unikt rom som kombinerer banebrytende digitale fabrikasjonsmetoder med tradisjonelle håndverksteknikker for å skape en oppslukende verden med sin egen puls og rytme som hyller den livlige originale musikken til DC.

Kommersielt Interiør

Nest

Kommersielt Interiør Gulvet deles av to unike fagpersoner - talsmenn og arkitekter som krever forskjellige hierarkiske ordrer. Valg og detaljering av elementer var en forsøk på å holde det generelle utseendet jordet, jordnært og å gjenopplive det lokale kunstnerskapet og bygningsmaterialene. Blandingen og anvendelsen av miljøvennlige materialer, størrelsen på åpningene, har alt blitt drevet av å minne om det lokale klimaet for å gjøre et behagelig miljø igjen å vekke de tapte praksis sammen og strukturere bærekraftig praksis.

Hotell

LiHao

Hotell Gå tilbake til naturen, byens kulturstasjon. Lag en raffinert livsstil. Nyt eksklusivt en stille og rolig. Hotellet ligger i det travle området i Baoding High-Tech Development Zone. Designeren omdefinerer byhotell ved helhetlig tenking gjennom å kombinere omgivelsene, arkitekturen, landskapet og interiøret på nytt for å skape et sofistikert, naturlig og komfortabelt hotellrom. La forretningsreisende føle seg velstående i det stille, og stjele en halv dag fritid.

Salgskontorer

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Salgskontorer Med vannoverflate som speil er høydebildet av bygningen satt av; med skulptur og beplantning som elementer, dannes interessen til vann gjennom dekorasjon; med flytende beplantning og skiftende fontener og kunstneriske lys, dannes interessen ; Med vann som sjel trekkes kombinasjonen av kunst og funksjon gjennom rommets vendepunkt; det brede svømmebassenget, i solskinnet, vannet krusninger, klart og gjennomsiktig, skinner gjennom det lyse vannet, kan se holdningen til hver flis tydelig, det ser ut til at det også renser menneskesinnet generelt.

Flerfunksjonshus

Best in Black

Flerfunksjonshus Best in Black er et prosjekt som tar sikte på å skape en ny type boligbygg. Interiørdesignen til leilighetene representerer industriell designmøte med meksikansk arkitektur, materialene som er valgt er ment å projisere en følelse av undring i offentlige områder og et lunt utseende etter leiligheter, dette i motsetning til en ren, nøktern fasade. De fire fasadene er tydelig inspirert til en tilfeldig plassering av Tetris-spillformene som danner bygningens vegger og vinduer, og skaper opplyste atmosfærer som skaper komfort for brukeren.

Salgshus

Zhonghe Kechuang

Salgshus Dette prosjektet forfølger dybden og nøyaktigheten til materiale, teknologi og rom, og legger vekt på integriteten til funksjon, struktur og form. Gjennom kombinasjonen av lyseffekt og nye materialer for å utgjøre de beste estetiske elementene, for å oppnå målet om banebrytende design, for å gi folk ubegrenset følelse av teknologi-ærbødighet.