Designmagasin
Designmagasin
Salgssenter

Feiliyundi

Salgssenter Et godt designarbeid vil vekke folks følelser. Designeren hopper ut av det tradisjonelle stilminnet og gir en ny opplevelse i den praktfulle og futuristiske romstrukturen. En oppslukende miljøopplevelseshall er bygget gjennom nøye plassering av kunstneriske installasjoner, tydelig bevegelse av plass og dekorativ overflate asfaltert av materialer og farger. Å være i den er ikke bare en retur til naturen, men også en gunstig reise.

Salgssenter

HuiSheng Lanhai

Salgssenter Med havtemaet for scenedesignet, bedyr romsjelen, med pikselkvadratet som det visuelle kommunikasjonselementet, la barna i spillet for å utforske oppdagelsen av læring og vekst bli kjernen i saken, og fritt romposisjonering presenterer fantasyeffekt av utdanning på gøy. Fra form, skala, fargefasilitet, struktur til psykologisk sanseopplevelse, og begrepet rom fortsetter og beriker når alle elementer er integrert og kolliderer.

Salgssenter

Ad Jinli

Salgssenter Dette prosjektet har renovert de gamle bygningene i den urbane tomten og gir det nye funksjonelle oppdraget til bygningene for å oppfylle de nye funksjonelle kravene. Designere prøver å lede mennesker til å akseptere den moderne stilen i den firetrinnsbyen fra bygging av fasadetransformasjon til interiørdesign for å sikre integriteten til prosjektets gjennomføring.

Kontor

Phuket VIP Mercury

Kontor Basert på temaet åpenhet og utdypende utforskning av merkevare, utforsket designet og skapte en visuell integrasjon av visuell utvidbarhet og merkevarehistorie med planeten som det viktigste kreative elementet. Planen løste følgende tre problemer med nye visuelle tanker: Balansen mellom rom åpenhet og funksjoner; Oppdeling og kombinasjon av funksjonelle romområder; Regelmessigheten og endringen av den grunnleggende romlige stilen.

Utstilling

LuYu

Utstilling Kunst påvirker livet og livet gir dyp refleksjon og tolkning av kunsten. Avstanden mellom kunst og liv kan være på den daglige pendlingen. Hvis du spiser hvert måltid nøye, kan du gjøre livet ditt til kunst. Designerens skapelse er også kunst, som er produsert med egne tanker. Teknikker er verktøy, og uttrykk er resultater. Bare med tanker blir det virkelig gode gjerninger.

Boligbygning Lobby Og Salong

Light Music

Boligbygning Lobby Og Salong For Light Music, en boliglobby og salongdesign, ønsket Armand Graham og Aaron Yassin fra New York City A + A Studio å koble plassen til det dynamiske nabolaget Adams Morgan i Washington DC, der utelivet og musikkscenen, fra jazz å gå-gå til punk rock og elektronisk har alltid vært sentralt. Dette er deres kreative inspirasjon; resultatet er et unikt rom som kombinerer banebrytende digitale fabrikasjonsmetoder med tradisjonelle håndverksteknikker for å skape en oppslukende verden med sin egen puls og rytme som hyller den livlige originale musikken til DC.