Designmagasin
Designmagasin
Emballasjekonsept

Faberlic Supplements

Emballasjekonsept I den moderne verden blir mennesker stadig utsatt for de aggressive effektene av eksterne negative faktorer. Dårlig økologi, den travle rytmen i livet i megalopoliserer eller påkjenninger fører til økte belastninger på kroppen. For å normalisere og forbedre den funksjonelle tilstanden i kroppen, brukes tilskudd. Hovedmetaforen for dette prosjektet har blitt diagrammet for å forbedre trivselen til en person med bruk av kosttilskudd. I tillegg gjentar det grafiske hovedelementet formen på bokstaven F - den første bokstaven i merkenavnet.

Hus

Dezanove

Hus Arkitektens inspirasjon kom fra det gjenvunnne eukalyptustre i "bateaene". Dette er blåskjellproduksjonsplattformene i elvemunningen og utgjør den svært viktige lokale industrien i “Ria da Arousa”, Spania. Eukalyptustre brukes i disse plattformene, og det er utvidelser av dette treet i regionen. Treets alder er ikke skjult, og de forskjellige ytre og indre ansiktene av treverket brukes til å skape forskjellige sensasjoner. Huset prøver å låne tradisjonen for omgivelsene og avsløre dem gjennom historien som ble fortalt i design og detaljering.

Restaurant

Xin Ming Yuen

Restaurant Inngangen er en parade av kontrasterende materialer, strukturer og farger. Resepsjonsområdet er et rom med rolig komfort. Lykkelige mønstre møter lekne dekorasjoner. Bak er et dynamisk barområde i en hvilekontekst. Tradisjonell kinesisk karakter Hui-mønster ledlys gir en følelse av futurisme. Å gå gjennom en delikat utsmykket takkloster er spisestuen. Det er dekorert med blomster, karbohydratfiskbilder, pregede glassmalerier og de gamle herbalisten Bai Zi skap, og det er en visuell reise gjennom tid og kulturelle relikvier på moten.

Butikklokaler

Portugal Vineyards

Butikklokaler Portugal Vineyards konseptbutikk er den første fysiske butikken for online vinspesialfirma. Butikken ligger i tilknytning til selskapets hovedkvarter, vendt mot gaten og okkuperer 90m2, og består av en åpen plan uten skillevegger. Interiøret er en blendende hvit og minimal plass med sirkulær sirkulasjon - et hvitt lerret for den portugisiske vinen til å skinne og vises. Hyllene er skåret ut av veggene med henvisning til vinterrassene på en 360-graders oppslukende detaljhandel uten teller.

Kunst

Metamorphosis

Kunst Nettstedet ligger i Keihin Industrial-regionen i utkanten av Tokyo. Røyking som kontinuerlig bølger fra skorsteiner fra tunge industrielle fabrikker, kan skildre et negativt bilde som forurensning og materialisme. Imidlertid har fotografiene fokusert på de forskjellige aspektene ved fabrikkene som skildrer den funksjonelle skjønnheten. I løpet av dagen skaper rør og strukturer geometriske mønstre med linjer og teksturer og skala på forvitrede fasiliteter skaper en luft av verdighet. Om natten skiftes fasilitetene til en mystisk kosmisk festning som sci-fi-filmer på 80-tallet.

Sosialt Og Fritid

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sosialt Og Fritid De horisontale og vertikale linjene skjærer hverandre sammen for å danne et rutenett. Hvert rutenett er en kommunikasjonsplattform, som også er kilden til whisky bar designkonsept. Når det gjelder energisparing og miljøvern, brukte designeren LED energisparende lamper i hele baren. For å opprettholde luftkvaliteten i baren, vedtar design vinduer fra nord til sør, noe som kan sikre passering av naturlig luft.