Designmagasin
Designmagasin
Bestikk

Ingrede Set

Bestikk Ingrede bestikksett er designet for å uttrykke behovet for perfeksjon i hverdagen. Sett med gaffel, skje og kniv med magneter. Bestikket står loddrett og skaper harmoni i bordet. Matematiske former tillot å konstruere en flytende form som består av tre forskjellige stykker. Denne tilnærmingen skaper nye muligheter som kan brukes på mange forskjellige produkter, for eksempel servise og andre redskapsdesign.

Musikkanbefalingstjeneste

Musiac

Musikkanbefalingstjeneste Musiac er en musikalsk anbefaling motor, bruk proaktiv deltakelse for å finne presise alternativer for sine brukere. Den har som mål å foreslå alternative grensesnitt for å utfordre algoritmen autokrati. Informasjonsfiltrering har blitt en uunngåelig søkemetode. Imidlertid skaper det ekkokammereffekter og begrenser brukere i deres komfortsone ved å følge deres preferanser strengt. Brukere blir passive og slutter å stille spørsmål ved alternativene maskinen gir. Å bruke tid på å gjennomgå alternativer kan øke enorme biokostnader, men det er innsatsen som skaper en meningsfull opplevelse.

Prototype For Bolig

No Footprint House

Prototype For Bolig NFH er utviklet for serieproduksjon, basert på en større verktøykasse med prefabrikkerte typologier. En første prototype ble bygget for en nederlandsk familie sørvest i Costa Rica. De valgte en to-roms konfigurasjon med stålkonstruksjon og furu treutførelser, som ble sendt til sin målplassering på en enkelt lastebil. Bygningen er designet rundt en sentral servicekjerne for å optimalisere logistisk effektivitet når det gjelder montering, vedlikehold og bruk. Prosjektet søker integrert bærekraft med tanke på dets økonomiske, miljømessige, sosiale og romlige resultater.

Hotell

LiHao

Hotell Gå tilbake til naturen, byens kulturstasjon. Lag en raffinert livsstil. Nyt eksklusivt en stille og rolig. Hotellet ligger i det travle området i Baoding High-Tech Development Zone. Designeren omdefinerer byhotell ved helhetlig tenking gjennom å kombinere omgivelsene, arkitekturen, landskapet og interiøret på nytt for å skape et sofistikert, naturlig og komfortabelt hotellrom. La forretningsreisende føle seg velstående i det stille, og stjele en halv dag fritid.

Salgskontorer

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Salgskontorer Med vannoverflate som speil er høydebildet av bygningen satt av; med skulptur og beplantning som elementer, dannes interessen til vann gjennom dekorasjon; med flytende beplantning og skiftende fontener og kunstneriske lys, dannes interessen ; Med vann som sjel trekkes kombinasjonen av kunst og funksjon gjennom rommets vendepunkt; det brede svømmebassenget, i solskinnet, vannet krusninger, klart og gjennomsiktig, skinner gjennom det lyse vannet, kan se holdningen til hver flis tydelig, det ser ut til at det også renser menneskesinnet generelt.

Flerfunksjonshus

Best in Black

Flerfunksjonshus Best in Black er et prosjekt som tar sikte på å skape en ny type boligbygg. Interiørdesignen til leilighetene representerer industriell designmøte med meksikansk arkitektur, materialene som er valgt er ment å projisere en følelse av undring i offentlige områder og et lunt utseende etter leiligheter, dette i motsetning til en ren, nøktern fasade. De fire fasadene er tydelig inspirert til en tilfeldig plassering av Tetris-spillformene som danner bygningens vegger og vinduer, og skaper opplyste atmosfærer som skaper komfort for brukeren.