Designmagasin
Designmagasin
Maske

Billy Julie

Maske Dette designet er inspirert av mikrouttrykk. Designeren velger Billy og Julie for to typer flere personligheter. De intrikate elementene er skapt av parametrisk justering av orienteringene til en stigen-lignende geometri, basert på en sammenfiltret kurve med partisjoner. Som grensesnitt og tolk er denne masken laget for å få folk til å undersøke sin egen samvittighet.

Sminkeassistent

Eyelash Stand

Sminkeassistent Denne designen utforsker en metafor av øyevipper. Designeren anser at øyenvipper er en forfølgelse etter en personlig forventning. Han lager et øyenvippestativ som et ikon av livet eller en miniatyr scene. Dette stativet symboliserer et minneverdig engasjement om morgenen eller før sengetid, ved å stille øyevipper midlertidig før eller etter påføring. Et øyenvippestativ er en måte å huske hva noe trivielt har bidratt til personlig dagligeventyr.

Temainstallasjon

Dancing Cubes

Temainstallasjon Denne designen samhandler med vist emne etter moduler. Dette temastativet er designet med selvutvidet mekanisme for å koble seks eller flere kuber til en oppskalert enhet i tre vinkelrett retninger. Den gratis formkonfigurasjonen med hakk gjør at forbindelsen ligner sammenflettede dansende mennesker. Arrangementet av små hull skaper en struktur for innkvartering for emner med lineære deler.

Bordlys

Moon

Bordlys Dette lyset spiller en aktiv rolle for å følge mennesker på arbeidsområdet fra morgen til natt. Den ble designet med tanke på arbeidsmiljøet. Ledningen kan kobles til en bærbar datamaskin eller en strømbank. Formen på månen var laget av tre fjerdedeler av en sirkel som et stigende ikon fra et terrengbilde laget av rustfri ramme. Månens overflatemønster minner landingsguiden i et romprosjekt. Innstillingen ser ut som en skulptur i dagslys og en lys enhet som trøster anspent arbeid om natten.

Lys

Louvre

Lys Louvre light er en interaktiv bordlampe inspirert av det greske sommersollyset som lett passerer fra lukkede skodder gjennom Louvres. Den består av 20 ringer, 6 av kork og 14 av pleksiglas, som endrer rekkefølge på en lekende måte for å transformere diffusjon, volum og den endelige estetikken i lyset i henhold til brukernes preferanser og behov. Lys passerer gjennom materialet og forårsaker diffusjon, så ingen skygger vises på seg selv verken på overflatene rundt det. Ringer med forskjellige høyder gir muligheten til uendelige kombinasjoner, sikker tilpasning og total lyskontroll.

Plaggdesign

Sidharth kumar

Plaggdesign NS GAIA er et moderne dametikettmerke med opprinnelse fra New Delhi som er rik på unik design og stoffteknikker. Merket er en stor talsmann for oppmerksom produksjon og alt sammen sykling og gjenvinning. Betydningen av denne faktoren gjenspeiles i navnepilene, 'N' og 'S' i NS GAIA som står for Natur og bærekraft. NS GAIAs tilnærming er “less is more”. Etiketten spiller en aktiv rolle i slowmotion-bevegelsen ved å sikre at miljøpåvirkningen er minimal.