Designmagasin
Designmagasin
Katteseng

Catzz

Katteseng Når du designer Catzz katteseng, ble inspirasjonen hentet fra behov fra både katter og eiere, og behovet for å forene funksjon, enkelhet og skjønnhet. Mens de observerte katter, inspirerte deres unike geometriske trekk den rene og gjenkjennelige formen. Noen karakteristiske atferdsmønstre (f.eks. Ørebevegelse) ble innlemmet i kattens brukeropplevelse. Også med tanke på eiere var målet å lage et møbel de kunne tilpasse og stolt kunne vise. Videre var det viktig å sikre enkelt vedlikehold. Alt dette gjør den elegante, geometriske designen og modulstrukturen mulig.

Øyeblikkelig Naturlig Leppeutvidelsesenhet

Xtreme Lip-Shaper® System

Øyeblikkelig Naturlig Leppeutvidelsesenhet Xtreme Lip-Shaper® System er verdens første klinisk beviste trygge kosmetiske leppeutvidelsesenhet til hjemmebruk. Den bruker en 3.500 år gammel kinesisk "cupping" -metode - med andre ord sug - kombinert med avansert leppefaserteknologi for å konturere og forstørre leppene umiddelbart. Designet skaper betagende en-lobet og dobbelt-lobet underleppe akkurat som Angelina Jolie. Brukere kan forbedre over- eller underleppen hver for seg. Designet er også bygget for å heve buene på Cupids bue, fylle ut leppegropene for å løfte hjørnene i den aldrende munnen. Passer for begge kjønn.

Sukkerkubber

Two spoons of sugar

Sukkerkubber Å ha te eller drikke kaffe er ikke bare for å slukke tørsten en gang. Det er en seremoni for å hengi seg til og dele. Å legge sukker til kaffen eller teen din kan være like enkelt som du husker romertallene! Enten du trenger en enkel skje sukker eller en to eller tre, må du bare velge et av de tre tallene som er laget av sukker og ha det i den varme / kalde drikken. En enkelt handling og formålet ditt er løst. Ingen skjeer, ingen måling, det blir så enkelt.

Hundetoalett

PoLoo

Hundetoalett PoLoo er et automatisk toalett som hjelper hunder med å poo i fred, selv når været er elendig ute. Sommeren 2008, under en seilferie med de tre familiehundene, utarbeidet Eliana Reggiori, en kvalifisert seiler, PoLoo. Med venninnen Adnan Al Maleh designet noe som vil hjelpe ikke bare hundene med livskvalitet, men også for å forbedre dem som er eldre eller funksjonshemmede og som ikke kan komme seg ut av huset om vinteren. Det er automatisk, unngå lukt og lett å bruke, å bære, å rengjøre og ideelt for de som bor i leiligheter, for bobil og båt eier, hotell og alpinanlegg.

Fuglehus

Domik Ptashki

Fuglehus På grunn av den ensformige livsstilen og mangelen på bærekraftig interaksjon med naturen, lever en person i en tilstand av konstant sammenbrudd og intern misnøye, som ikke tillater ham å nyte livet til det fulle. Det kan fikses ved å utvide persepsjonens grenser og få ny erfaring med menneske-natur-samhandling. Hvorfor fugler? Deres sang påvirker menneskets mentale helse positivt, også fugler beskytter miljøet mot skadedyr. Prosjektet Domik Ptashki er en mulighet til å skape et nyttig område og prøve ornitologrollen ved å observere og ta vare på fugler.

Pet Care Robot

Puro

Pet Care Robot Designerens mål var å løse problemer i hundeoppdra 1-personers husholdninger. Hjørnetyrs angstlidelser og fysiologiske problemer er forankret fra lang tid fra vaktmesterens fravær. På grunn av deres små oppholdsrom delte vaktmestere bomiljø med ledsager dyr, forårsaker sanitære problemer. Inspirert fra smertepunktene, kom designeren med en omsorgsrobot som 1. leker og samhandler med ledsagerdyr ved å kaste godbiter, 2. renser opp støv og smuler etter innendørs aktiviteter, og 3. tar inn lukt og hår når ledsager dyr tar hvile.