Designmagasin
Designmagasin
Merkevaredesign

Queen

Merkevaredesign Den utvidede designen er basert på konseptet dronning og sjakkbrett. Med de to fargene svart og gull, er designet for å formidle følelsen av høy klasse og omforme det visuelle bildet. I tillegg til metall- og gulllinjene som er brukt i selve produktet, er elementet i scenen konstruert for å motvirke krigsinntrykket fra sjakken, og vi bruker koordineringen av scenebelysning for å skape røyk og lys fra krigen.

Skulptur

Atgbeyond

Skulptur Xi'an ligger på startstedet til Great Silk Road. I den kreative forskningsprosessen for kunst, kombinerer de den moderne naturen til hotellmerket Xi'an W, Xi'ans spesielle historie og kultur, og de fantastiske kunsthistoriene fra Tang-dynastiet. Pop kombinert med graffitikunst ble det kunstneriske uttrykket til W hotel som hadde stor innvirkning.

Yong En Havnearbeid

Hak Hi Kong

Yong En Havnearbeid Forslaget bruker tre konsepter for å gjenoppbygge CI-systemet for Yong-An fiskehavn. Den første er en ny logo som lager med spesifikt visuelt materiale hentet fra kulturelle kjennetegn ved Hakka-samfunnet. Neste trinn er en ny undersøkelse av underholdningsopplevelsen, og lag deretter to maskotpersoner som representerer og la dem vises i nye attraksjoner for å lede turist inn i havnen. Sist, men ikke minst, høvler du ni flekker inne, og omgir med underholdningsaktiviteter og deilige retter.

Utstillingsdesign

Tape Art

Utstillingsdesign I 2019 utløste en visuell fest med linjer, fargebiter og lysstoffrør Taipei. Det var Tape That Art Exhibition organisert av FunDesign.tv og Tape That Collective. En rekke prosjekter med uvanlige ideer og teknikker ble presentert i 8 båndkunstinstallasjoner og stilt ut over 40 båndmalerier, sammen med videoer av kunstnernes arbeid i fortiden. De la også til strålende lyder og lys for å gjøre begivenheten til et oppslukende kunstmiljø, og materialer de brukte inkluderte dukbånd, kanalbånd, papirbånd, emballasjer, plastbånd og folier.

Installasjonskunst

Inorganic Mineral

Installasjonskunst Lee Chi, inspirert av dype følelser overfor naturen og opplevelsen som arkitekt, fokuserer på å lage unike botaniske kunstinstallasjoner. Ved å reflektere over artens art og forske på kreative teknikker, forvandler Lee livshendelser til formaliserte kunstverk. Temaet for denne serien er å undersøke materialenes art og hvordan materialer kan rekonstrueres av det estetiske systemet og det nye perspektivet. Lee mener også at omdefinering og gjenoppbygging av planter og andre kunstige materialer kan gjøre at naturlandskap får en emosjonell innvirkning på mennesker.

Firmamerking

Astra Make-up

Firmamerking Kraften til merket ligger ikke bare i dets evne og visjon, men også i kommunikasjon. En brukervennlig katalog fylt med sterkt produktfotografering; et forbrukerorientert og tiltalende nettsted som tilbyr online tjenester og oversikt over merkevareproduktene. Vi utviklet også et visuelt språk i representasjonen av merkefølelsen med en motestil av fotografering og en linje med fersk kommunikasjon i sosiale medier, for å etablere en dialog mellom selskapet og forbrukeren.