Designmagasin
Designmagasin
Bolig

Slabs House

Bolig Slab House ble designet for å sammenstille byggematerialer, kombinere tre, betong og stål. Designet er samtidig hypermoderne, men diskret. De enorme vinduene er et øyeblikkelig samlingspunkt, men de er beskyttet mot vær og gateutsikt av betongplater. Hagene har stor betydning i eiendommen, både på bakkenivå og i første etasje, slik at beboerne kan føle seg koblet til naturen når de samhandler med eiendommen, og skaper en unik flyt når man beveger seg fra inngangen til oppholdsområdene.

Hus

VH Green

Hus Huset er utvidet grønt i både plant og stereoskopisk, som skaper et godt miljø for både innbyggere og byen. I den solfylte asiatiske regionen er Breeze Soleil som bruker denne grønne en veldig effektiv måte å tenke på. Ikke bare solskjermens funksjon om sommeren, men også beskyttelse av personvern, unngåelse fra gatestøy og kjøleeffekt ved automatisk vanning.

Kirke

Mary Help of Christian Church

Kirke Gitt utvidelsen av det katolske samfunnet og økningen i turist på Samui øya, Suratthani. Mary Help fra kristen kirke eksteriør ble designet i en kombinert form av bønnhender, vinkelvinger og den hellige ånds stråler. Internt rom, sikkerhet som i mors liv. Ved å bruke det lange og smale lysrommet og en stor lette isolasjonsbetongvinge som løper gjennom lysrommet ble bygget for å skape en skygge som stadig endrer seg med tiden, men som likevel beholder den indre komforten. Minimer den symbolske dekorasjonen og bruken av naturlig materiale som ydmyk sjelefred mens du ber.

Bolig

Abstract House

Bolig Residensen bruker en moderne estetikk og beholder en sentral gårdsplass, noe som fremkaller den tradisjonelle kuwaitiske praksisen i husbygging. Her har boligen lov til å erkjenne både fortid og nåtid, uten sammenstøt. Vannfunksjonen ved trappene til hoveddøren sveiper utover, glass fra gulv til tak hjelper til med å holde mellomrommene mer åpne, slik at brukerne kan gå mellom ute og inne, fortid og nåtid, uten problemer.

Sofa

Shell

Sofa Shell-sofaen fremsto som en kombinasjon av skjellskiss-konturer og motetrender for å imitere eksoskelettteknologi og 3d-utskrift. Målet var å lage en sofa med effekt av optisk illusjon. Det skal være de lette og luftige møblene som kan brukes både hjemme og ute. For å oppnå effekten av letthet ble en bane av nylontau brukt. Dermed blir hardheten i kadaveret balansert av veven og mykheten i silhuettlinjene. En stiv sokkel under hjørneseksjonene på setet kan brukes som sidebord og myke hodestoler og puter avslutter komposisjonen.

Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant Chuan's Kitchen II, som tar både Sichuan Yingjings sorte lertøy og utvinnede jordmaterialer fra metrobygging som medium, er en eksperimentell restaurant bygd på det moderne eksperimentet med tradisjonell folkekunst. Ved å bryte gjennom grensen for materialer og utforske den moderne formen for tradisjonell folkekunst, hentet Infinity Mind pakningene som ble kastet etter avfyringsprosessen av Yingjings sorte lertøy, og bruker dem som det viktigste dekorasjonselementet i Chuans Kitchen II.