Designmagasin
Designmagasin
Lenestol

Baralho

Lenestol Baralho lenestol har en slående moderne design sammensatt av rene former og rette linjer. Denne lenestolen er laget av bretter og sveiser på den børstede aluminiumsplaten og skiller seg ut for sin dristige passform som utfordrer styrken til materialet. Det er i stand til å samle skjønnhet, letthet og presisjon av linjer og vinkler i ett element.

Flaggskipsbutikk

Lenovo

Flaggskipsbutikk Lenovo Flagship Store har som mål å styrke merkevarebildet ved å gi publikum en plattform for å koble interaksjon og dele gjennom livsstil, service og opplevelse skapt i butikken. Designkonsept er utformet basert på oppdraget å gjennomføre en overgang fra produsent av databehandlingsapparat til et ledende merke blant leverandører av forbrukerelektronikk.

Vinetikett

5 Elemente

Vinetikett Utformingen av “5 Elemente” er resultatet av et prosjekt der klienten stolte på designbyrået med full ytringsfrihet. Høydepunktet i denne designen er den romerske karakteren “V”, som skildrer hovedideen med produktet - fem vintyper flettet sammen i en unik blanding. Det spesielle papiret som brukes til etiketten, samt strategisk plassering av alle grafiske elementer, provoserer den potensielle forbrukeren til å ta flasken og snurre den i hendene, berøre den, noe som absolutt gjør et dypere inntrykk og gjør designen minnerik.

Brusemballasje

Coca-Cola Tet 2014

Brusemballasje Å lage en serie Coca-Cola-bokser som sprer millioner av Tết-ønsker over hele landet. Vi brukte Coca-colas Tết-symbol (svelgfuglen) som utstyr for å danne disse ønsker. For hver boks ble hundrevis av håndtegnede svaler laget og omhyggelig arrangert rundt et tilpasset manus, som til sammen danner en serie meningsfylte vietnamesiske ønsker. "En", betyr fred. "Tài" betyr suksess, "Lộc" betyr velstand. Disse ordene blir utvekslet mye gjennom hele ferien, og pryder tradisjonelt Tết-dekorasjoner.

Åpent Servise

Osoro

Åpent Servise OSOROs innovative karakter er å kombinere kvaliteten på forsterket forglasset porselen og dens typiske elfenbensfargede glanset hud med den funksjonen som er egnet til å bevare mat i kjøleskap eller fryser og til matlaging med dampovn eller mikrobølgeovn. Den enkle, modulære formen med sine forskjellige elementer kan stables for å spare plass, fleksibelt kombinert og lukket med en flerfarget O-sealer eller O-Connector, slik at maten holder seg godt forseglet i den. OSORO kan brukes universelt og eliminere behovet for vårt daglige liv.

Begrenset Serie Eksklusive Viner

Echinoctius

Begrenset Serie Eksklusive Viner Dette prosjektet er unikt på mange måter. Designet måtte gjenspeile den unike karakteren til det aktuelle produktet - eksklusiv forfattervin. Dessuten var det et krav om å kommunisere den dype betydningen i produktets navn - superlativ, solstice, kontrast mellom natt og dag, svart og hvitt, åpent og dunkelt. Designet hadde til hensikt å gjenspeile hemmeligheten gjemt om natten: skjønnheten av nattehimmelen som forbløffer oss så mye og den mystiske gåten som er gjemt i stjernebildene og zodiaken.