Designmagasin
Designmagasin
Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designeren av Ohgi-ringn har levert en symbolsk melding med denne ringn. Hennes inspirasjon av ringn kom fra positive betydninger som japanske foldfans har og hvor mye de er elsket i den japanske kulturen. Hun bruker 18 K gult gull og en safir til materialet, og de får frem luksuriøs aura. Dessuten sitter den sammenleggbare viften på en ring i en vinkel som gir en unik skjønnhet. Designet hennes er en enhet mellom øst og vest.

Brevåpner

Memento

Brevåpner Alle starter med takknemlig. En serie brevåpnere som gjenspeiler yrker: Memento er ikke bare et sett med verktøy, men også en serie objekter som uttrykker brukerens takknemlighet og følelser. Gjennom produktsemantikk og enkle bilder av forskjellige yrker, gir designene og de unike måtene hvert Memento-stykke brukes brukeren forskjellige inderlige opplevelser.

Japansk Restaurant Og Bar

Dongshang

Japansk Restaurant Og Bar Dongshang er en japansk restaurant og bar som ligger i Beijing, sammensatt av bambus i forskjellige former og størrelser. Prosjektvisjonen var å skape et unikt spisemiljø ved å flette sammen japansk estetikk med elementer av kinesisk kultur. Det tradisjonelle materialet med sterke forbindelser til kunst og håndverk i de to landene dekker vegger og tak for å skape en intim atmosfære. Det naturlige og bærekraftige materialet symboliserer den urbane filosofien i den kinesiske klassiske historien, Seven Sages of the Bamboo Grove, og interiøret vekker følelsen av å spise i en bambuslund.

Lenestol

Osker

Lenestol Osker inviterer deg umiddelbart til å lene deg tilbake og slappe av. Denne lenestolen har en veldig uttalt og buet design som gir særegne egenskaper som perfekt utformede tømmerfinger, armlener i lær og demping. De mange detaljene og bruken av høykvalitetsmaterialer: skinn og heltre garanterer en moderne og tidløs design.

Huset

Zen Mood

Huset Zen Mood er et konseptuelt prosjekt sentrert i 3 viktige drivere: Minimalisme, tilpasningsevne og estetikk. Individuelle segmenter er festet og skaper en rekke former og bruksområder: hjem, kontorer eller utstillingslokaler kan genereres ved bruk av to formater. Hver modul er designet med 3,20 x 6,00 m arrangert i 19m² i 01 eller 02 etasjer. Transporten skjer hovedsakelig av lastebiler, også den kan leveres og installeres på bare en dag. Det er en unik, moderne design som skaper enkle, livlige og kreative rom muliggjort gjennom en ren og industrialisert konstruktiv metode.

Wayfinding System

Airport Bremen

Wayfinding System En høy kontrast moderne design og en klar informasjon Hirarchie skiller det nye systemet. Orienteringssystemet fungerer raskt og vil gi et positivt bidrag til kvaliteten på tjenestene som flyplassen har råd til. Det viktigste betyr ved siden av bruk av en ny font, et særegent pilelement introduksjon av forskjellige farger med høy kontrast. Det handlet særlig om funksjonelle og psykologiske aspekter, som god synlighet, lesbarhet og barrierefri informasjonsregistrering. Nye aluminiumskasser med moderne, optimalisert LED-belysning brukes. Skiltetårn ble lagt til.