Designmagasin
Designmagasin
Kjøkkenkrakk

Coupe

Kjøkkenkrakk Denne avføringen er designet for å hjelpe en med å opprettholde nøytral sittestilling. Ved å observere folks daglige oppførsel fant designteamet behovet for at folk måtte sitte på avføring i en kortere periode, for eksempel å sitte på kjøkkenet for en rask pause, noe som inspirerte teamet til å lage denne avføringen spesielt for å imøtekomme slik oppførsel. Denne krakken er designet med minimale deler og strukturer, noe som gjør avføringen rimelig og kostnadseffektiv for både kjøpere og selgere ved å ta hensyn til produktiviteten til produsenter.

Infographic Med Animert Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animert Gif Prosjektet All In One Experience Consumption er et Big Data Infographic som viser informasjon som formål, type og forbruk av besøkende til komplekse kjøpesentre. Hovedinnholdet er sammensatt av tre representative innsikter hentet fra analysen av Big Data, og de er arrangert fra topp til bunn i henhold til rekkefølgen av viktighet. Grafikken er utført ved hjelp av isometriske teknikker og er gruppert i å bruke den representative fargen til hvert emne.

Filmplakat

Mosaic Portrait

Filmplakat Kunstfilmen "Mosaic Portrait" ble utgitt som konseptplakat. Den forteller hovedsakelig historien om en jente som ble overfalt seksuelt. Hvitt har vanligvis metaforen om død og symbolet på kyskhet. Denne plakaten velger å skjule budskapet om "død" bak en jentes stille og milde tilstand, for å fremheve den sterkere følelsen bak stillhet. Samtidig integrerte designeren kunstneriske elementer og suggererende symboler i bildet, noe som forårsaket mer omfattende tenking og utforsking av filmverk.

Vaskerembelte Innendørs

Brooklyn Laundreel

Vaskerembelte Innendørs Dette er vaskerem for interiørbruk. Kompakt karosseri som er mindre enn japansk pocket, ser ut som målebånd, jevn finish uten skrue på overflaten. 4 m lengde belte har totalt 29 hull, hvert hull kan holde og holde kleshengeren uten klutspinner, det fungerer for raskt tørking. Beltet er laget av antibakteriell og anti-mold polyuretan, sikkert, rent og sterkt materiale. Maks belastning er 15 kg. 2 stk krok og roterende kropp tillater bruk på flere måter. Liten og enkel, men dette er veldig nyttig innendørstøy. Enkel betjening og smart installasjon vil passe til alle typer rom.

Sykehus

Warm Transparency

Sykehus Konvensjonelt har et sykehus en tendens til å være et rom som har dårlig naturlig farge eller materiale på grunn av kunstig strukturmateriale for å forbedre funksjonell og effektivitet. Derfor føler pasienter at de skiller seg fra hverdagen. En vurdering av et behagelig miljø der pasienter kan tilbringe og være fri for stress, bør tas. TSC arkitekter gir et åpent og behagelig rom ved å sette et L-formet åpent takrom og de store takskjeggene ved å bruke mye tremateriale. Den varme gjennomsiktigheten i denne arkitekturen kobler sammen mennesker og medisinske tjenester.

Øreringer

Van Gogh

Øreringer Ørepynt inspirert av mandeltreet i blomstre malt av Van Gogh. Delikatessen til grenene er gjengitt av delikate Cartier-kjeder som i likhet med grenene svaier med vinden. De forskjellige nyansene av de forskjellige edelstenene, fra nesten hvite til en mer intens rosa, representerer blomsterens nyanser. Klyngen med blomstrende blomster er representert med forskjellige kuttesteiner. Laget med 18 k gull, rosa diamanter, morganitter, rosa safirer og rosa turmaliner. Polert og strukturert finish. Ekstremt lett og med perfekt passform. Dette er vårens ankomst i form av en juvel.