Designmagasin
Designmagasin
Kraner

Electra

Kraner Electra som ikke har separat håndtak, tiltrekker seg alle på grunn av sin eleganse og smarte utseende er avgjørende for å være unike for kjøkken. Trekk ned den digitale vaskeblanderen gir brukerne bevegelsesfrihet på kjøkkenene, mens de tilbyr alternativene til to forskjellige strømningsfunksjoner. På electras frontområde gir en elektronisk pute deg tilgang til alle funksjonene, enten når sprayen er montert inn i tuten eller i hånden med bare fingerspissen du kan kontrollere.

Utstillingsplass

Ideaing

Utstillingsplass Dette er bedriftens utstillingshall i 2013 Guangzhou Design Week designet av C&C Design Co., Ltd. Designet disponerer pent på mindre enn 91 kvadratmeter, som vises av berøringsskjermen og innendørs projektoren. QR-koden som vises på lysboksen er nettkoblingene til bedriften. I mellomtiden håper designerne at utseendet til hele bygningen kan gi mennesker en følelse full av vitalitet, og demonstrerer derfor kreativiteten som designbedriften besitter, det vil si "uavhengighetsånden og ideen om frihet" som er talsmann for dem. .

Taktilt Stoff

Textile Braille

Taktilt Stoff Industriell universell jacquard-tekstiltenking som oversetter for blinde mennesker. Dette stoffet kan leses av personer med godt syn, og det er ment for dem å hjelpe de blinde som begynner å miste synet eller har synsproblemer; for å lære punktsystemet med et vennlig og vanlig materiale: stoff. Det inneholder alfabetet, tall og tegnsettingstegn. Ingen farger legges til. Det er et produkt i grå skala som et prinsipp uten lysoppfatning. Det er et prosjekt med sosial betydning og går utover kommersielle tekstiler.

Kraner

Electra

Kraner Electra anses som representant for digital bruk i armatursektoren, og kombinerer teknologien med design for å fremheve designen av den digitale tidsalderen. Kranene som ikke har separat håndtak tiltrekker seg alle på grunn av sin eleganse og smarte utseende er avgjørende for å være unike i vått område. Berøringsskjermknappene til Electra tilbyr brukerne en mer ergonomisk løsning. "Eco Mind" på kranene gir brukeren maksimal effektivitet i å spare. Denne funksjonen tilfører spesielt verdi til kommende generasjoner

Kontorlokaler

C&C Design Creative Headquarters

Kontorlokaler Det kreative hovedkvarteret til C&C Design ligger i et postindustrielt verksted. Bygningen ble transformert fra en rødmurksfabrikk på 1960-tallet. Med tanke på å beskytte bygningens nåværende situasjon og historiske minne, har Designteamet prøvd sitt beste for å unngå skade på den opprinnelige bygningen i interiørdekorasjonen. Det brukes mye gran og bambus i interiørdesignen. Åpningen og lukkingen, og omleggingen av mellomrom er utformet på en smart måte. Belysningsdesignene for forskjellige regioner gjenspeiler forskjellige visuelle atmosfærer.

Gatebenk

Ola

Gatebenk Denne benken, designet etter miljødesignstrategier, tar gatemøbler til et nytt nivå. Like hjemme i urbane eller naturlige omgivelser skaper væskelinjene en rekke sitteplasser på en benk. Materialene som brukes er resirkulert aluminium for sokkelen og stål til setet, valgt for sine resirkulerbare og holdbare egenskaper; den har en lys og motstandsdyktig pulverlakkert overflate ideell for utendørs bruk i alle vorter. Designet i Mexico by av Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman og Karime Tosca.