Designmagasin
Designmagasin
Japansk Restaurant Og Bar

Dongshang

Japansk Restaurant Og Bar Dongshang er en japansk restaurant og bar som ligger i Beijing, sammensatt av bambus i forskjellige former og størrelser. Prosjektvisjonen var å skape et unikt spisemiljø ved å flette sammen japansk estetikk med elementer av kinesisk kultur. Det tradisjonelle materialet med sterke forbindelser til kunst og håndverk i de to landene dekker vegger og tak for å skape en intim atmosfære. Det naturlige og bærekraftige materialet symboliserer den urbane filosofien i den kinesiske klassiske historien, Seven Sages of the Bamboo Grove, og interiøret vekker følelsen av å spise i en bambuslund.

Lenestol

Osker

Lenestol Osker inviterer deg umiddelbart til å lene deg tilbake og slappe av. Denne lenestolen har en veldig uttalt og buet design som gir særegne egenskaper som perfekt utformede tømmerfinger, armlener i lær og demping. De mange detaljene og bruken av høykvalitetsmaterialer: skinn og heltre garanterer en moderne og tidløs design.

Huset

Zen Mood

Huset Zen Mood er et konseptuelt prosjekt sentrert i 3 viktige drivere: Minimalisme, tilpasningsevne og estetikk. Individuelle segmenter er festet og skaper en rekke former og bruksområder: hjem, kontorer eller utstillingslokaler kan genereres ved bruk av to formater. Hver modul er designet med 3,20 x 6,00 m arrangert i 19m² i 01 eller 02 etasjer. Transporten skjer hovedsakelig av lastebiler, også den kan leveres og installeres på bare en dag. Det er en unik, moderne design som skaper enkle, livlige og kreative rom muliggjort gjennom en ren og industrialisert konstruktiv metode.

Wayfinding System

Airport Bremen

Wayfinding System En høy kontrast moderne design og en klar informasjon Hirarchie skiller det nye systemet. Orienteringssystemet fungerer raskt og vil gi et positivt bidrag til kvaliteten på tjenestene som flyplassen har råd til. Det viktigste betyr ved siden av bruk av en ny font, et særegent pilelement introduksjon av forskjellige farger med høy kontrast. Det handlet særlig om funksjonelle og psykologiske aspekter, som god synlighet, lesbarhet og barrierefri informasjonsregistrering. Nye aluminiumskasser med moderne, optimalisert LED-belysning brukes. Skiltetårn ble lagt til.

Servantmøbler

Eva

Servantmøbler Inspirasjonen til designeren kom fra det minimale designet og for å bruke det som et rolig, men forfriskende innslag på baderommet. Det fremgikk av forskning på arkitektoniske former og enkelt geometrisk volum. Bassenget kan potensielt være et element som definerer forskjellige rom rundt og samtidig et midtpunkt inn i rommet. Den er veldig enkel å bruke, ren og holdbar også. Det er flere varianter, inkludert frittstående, sittebenk og veggmontert, i tillegg til enkel- eller dobbel vask. Variasjonene på farger (RAL-farger) vil bidra til å integrere designen i rommet.

Emballasjekonsept

Faberlic Supplements

Emballasjekonsept I den moderne verden blir mennesker stadig utsatt for de aggressive effektene av eksterne negative faktorer. Dårlig økologi, den travle rytmen i livet i megalopoliserer eller påkjenninger fører til økte belastninger på kroppen. For å normalisere og forbedre den funksjonelle tilstanden i kroppen, brukes tilskudd. Hovedmetaforen for dette prosjektet har blitt diagrammet for å forbedre trivselen til en person med bruk av kosttilskudd. I tillegg gjentar det grafiske hovedelementet formen på bokstaven F - den første bokstaven i merkenavnet.