Designmagasin
Designmagasin
Kaffekopp Og Tallerken

WithDelight

Kaffekopp Og Tallerken Servering av småstore søte godbiter på siden av kaffe er en del av mange forskjellige kulturer, da det er en skikk å servere en kopp kaffe med tyrkisk glede i Tyrkia, biscotti i Italia, churros i Spania og datoer i Arabia. På konvensjonelle tallerkener glir imidlertid disse godbiter mot den varme kaffekoppen og stikker eller blir våte av kaffesølen. For å forhindre dette har denne kaffekoppen en tallerken med dedikerte spor som holder kaffetrakterne på plass. Siden kaffe er en av de viktigste drikkene, er det viktig å forbedre kvaliteten på kaffedrikkopplevelsen når det gjelder dagliglivet.

Merkevarebygging Og Emballasje

Leman Jewelry

Merkevarebygging Og Emballasje Visuell løsning på Leman Jewelry nye identitet var et komplett nytt system for å avsløre den luksuriøse, utsøkte, men sofistikerte og minimale følelsen. Den nye logoen inspirert av Leman-arbeidsprosessen, deres design for haute couture-design, ved å lage alle diamantformer som omgir et stjernesymbol eller gnistresymbol, skaper et sofistikert symbol og gir også en glans av diamantens skinnende effekt. Oppfølgingen ble alle sikkerhetsmaterialer produsert med detaljer av høy kvalitet for å fremheve og berike luksuriøsiteten til alle nye merkevisuelle elementer.

Utstilling

LuYu

Utstilling Kunst påvirker livet og livet gir dyp refleksjon og tolkning av kunsten. Avstanden mellom kunst og liv kan være på den daglige pendlingen. Hvis du spiser hvert måltid nøye, kan du gjøre livet ditt til kunst. Designerens skapelse er også kunst, som er produsert med egne tanker. Teknikker er verktøy, og uttrykk er resultater. Bare med tanker blir det virkelig gode gjerninger.

Boligbygning Lobby Og Salong

Light Music

Boligbygning Lobby Og Salong For Light Music, en boliglobby og salongdesign, ønsket Armand Graham og Aaron Yassin fra New York City A + A Studio å koble plassen til det dynamiske nabolaget Adams Morgan i Washington DC, der utelivet og musikkscenen, fra jazz å gå-gå til punk rock og elektronisk har alltid vært sentralt. Dette er deres kreative inspirasjon; resultatet er et unikt rom som kombinerer banebrytende digitale fabrikasjonsmetoder med tradisjonelle håndverksteknikker for å skape en oppslukende verden med sin egen puls og rytme som hyller den livlige originale musikken til DC.

Bord

Codependent

Bord Medavhengighet smelter sammen psykologi og design, spesielt med fokus på den fysiske manifestasjonen av en psykologisk tilstand, kodeavhengighet. Disse to sammenvevd tabellene må stole på hverandre for å fungere. De to formene er ikke i stand til å stå alene, men skaper sammen en funksjonell form. Finalebordet er et kraftig eksempel på at helheten er større enn summen av delene.

Kommersielt Interiør

Nest

Kommersielt Interiør Gulvet deles av to unike fagpersoner - talsmenn og arkitekter som krever forskjellige hierarkiske ordrer. Valg og detaljering av elementer var en forsøk på å holde det generelle utseendet jordet, jordnært og å gjenopplive det lokale kunstnerskapet og bygningsmaterialene. Blandingen og anvendelsen av miljøvennlige materialer, størrelsen på åpningene, har alt blitt drevet av å minne om det lokale klimaet for å gjøre et behagelig miljø igjen å vekke de tapte praksis sammen og strukturere bærekraftig praksis.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.