Designmagasin
Designmagasin
Høyttaler

Black Hole

Høyttaler Black Hole designet på basis av moderne intelligent teknologi, og det er en bærbar Bluetooth-høyttaler. Den kan kobles til hvilken som helst mobiltelefon med forskjellige plattformer, og det er en USB-port for tilkobling til ekstern bærbar lagring. Det innebygde lyset kan brukes som skrivebordslampe. Dessuten gjør det tiltalende utseendet til Black Hole det slik at appellert husvare kan brukes i interiørdesign.

Bærbar Bluetooth-Høyttaler

Black Box

Bærbar Bluetooth-Høyttaler Dette er en bærbar Bluetooth-høyttaler. Den er lett og liten og har emosjonell form. Jeg designet Black Box høyttalerform ved å forenkle bølgenes form. For å lytte til stereolyden har den to høyttalere, venstre og høyre. Også disse to høyttalerne er hver del av bølgeformen. Den ene er en positiv bølgeform og en negativ bølgeform. for bruk, kan denne enheten koble par til andre elektroniske enheter, for eksempel mobil og datamaskin med Bluetooth, og spiller av lyden. Også den har batterideling. Hvis du setter sammen to høyttalere, vises en svart boks på bordet når den ikke er i bruk.

Salgssenter

Ad Jinli

Salgssenter Dette prosjektet har renovert de gamle bygningene i den urbane tomten og gir det nye funksjonelle oppdraget til bygningene for å oppfylle de nye funksjonelle kravene. Designere prøver å lede mennesker til å akseptere den moderne stilen i den firetrinnsbyen fra bygging av fasadetransformasjon til interiørdesign for å sikre integriteten til prosjektets gjennomføring.

Bærbar Høyttaler

Seda

Bærbar Høyttaler Seda er en funksjonell enhet for etterretningsteknologibase. Pennholderen i sentrum er en romfartsarrangør. Digital funksjoner som USB-port og Bluetooth-tilkobling gjør det også som en bærbar spiller og høyttaler med hjemmeareal tilpasning. En lysstang innebygd i det ytre kroppen fungerer som skrivebordslampe. Dessuten gjør det tiltalende luksuriøse utseendet det så attraktivt hjemmevarer kan brukes i interiørdesign. Å bruke plassen på en bedre måte er også en av de viktigste funksjonene i Seda.

Kontor

Phuket VIP Mercury

Kontor Basert på temaet åpenhet og utdypende utforskning av merkevare, utforsket designet og skapte en visuell integrasjon av visuell utvidbarhet og merkevarehistorie med planeten som det viktigste kreative elementet. Planen løste følgende tre problemer med nye visuelle tanker: Balansen mellom rom åpenhet og funksjoner; Oppdeling og kombinasjon av funksjonelle romområder; Regelmessigheten og endringen av den grunnleggende romlige stilen.

Nettsted

Travel

Nettsted Designet brukte en minimalistisk stil, for ikke å overbelaste brukeropplevelsen med unødvendig informasjon. Det er også veldig vanskelig å bruke en minimalistisk stil i reiselivsbransjen siden parallelt med en enkel og oversiktlig design, må brukeren få fullstendig informasjon om reisen sin, og dette er ikke lett å kombinere.