Designmagasin
Designmagasin
Flaske Vin

Gabriel Meffre

Flaske Vin Aroma skaper den grafiske identiteten til samlerskålen Gabriel Meffre som feirer 80 år. Vi jobbet med en karakteristisk design fra 30-tiden av tiden, symbolisert grafisk av en kvinne med et glass vin. Fargebladene som brukes er aksentert av preging og varm foliestempling for å fremheve samlersiden av samlingen.

Matemballasje

Chips BCBG

Matemballasje Utfordringen for å realisere chip-pakninger av merket BCBG besto i å utføre en serie emballasje i tilstrekkelig med universets merke. Emballasjene måtte være både minimalistiske og moderne, mens de hadde dette håndverksmessige preget av chips og den hyggelige og sympatiske siden som bringer karakterene som er tegnet med pennen. Aperitiffen er et koselig øyeblikk som må føles på emballasjen.

Trapp

U Step

Trapp U trinntrapp dannes ved å låse sammen to u-formede firkantede bokseprofiler med forskjellige dimensjoner. På denne måten blir trappen selvbærende forutsatt at dimensjonene ikke overskrider en terskel. Forberedelse på forhånd av disse delene gir montering. Emballasje og transport av disse rette stykkene er også sterkt forenklet.

Trapp

UVine

Trapp UV-vindeltrapp er dannet ved å låse sammen U- og V-formede kasseprofiler på vekslende måte. På denne måten blir trappen selvbærende siden den ikke trenger en midtstolpe eller perimeterstøtte. Gjennom sin modulære og allsidige struktur gir design letthet gjennom produksjon, emballasje, transport og installasjon.

Garderobe

Sopron Basket

Garderobe Sopron Basket er et profesjonelt kvinnebasketballlag med base i Sopron, Ungarn. Siden de er et av de mest suksessrike ungarske lagene med 12 nasjonale mesterskapscuper og oppnår andreplassen i Euroleague, bestemte klubbledelsen seg for å investere i et nytt garderobekompleks for å ha et ganske prestisjefylt anlegg til klubbens navn, tilpasset spillerens behov bedre, motiver dem og fremme deres enhet.

Tre E-Sykkel

wooden ebike

Tre E-Sykkel Berlinselskapet Aceteam opprettet den første tre-e-sykkelen, oppgaven var å bygge den på en miljøvennlig måte. Letingen etter en kompetent samarbeidspartner var vellykket med Fakultet for trevitenskap og teknologi ved Eberswalde universitet for bærekraftig utvikling. Ideen om Matthias Broda ble virkelighet, og kombinerte CNC-teknologi og kunnskapen om tremateriale, tre-E-Bike ble født.