Designmagasin
Designmagasin
Interaktive Installasjoner

Falling Water

Interaktive Installasjoner The Falling Water er et sett med interaktive installasjoner som lar brukerne endre løpebane rundt en kube eller terninger. Kombinasjonen av terninger og beaded stream viser en kontrast av statisk gjenstand og dynamisk vannføring. Strømmen kan trekkes for å se perler løpe eller bare legge på et bord som en scene med frossent vann. Perler blir også betraktet som ønsker folk gjør hver dag. Ønskene skal være lenket og løpe for alltid som en foss.

Prosjektnavn : Falling Water, Designernes navn : Naai-Jung Shih, Kundens navn : Naai-Jung Shih.

Falling Water Interaktive Installasjoner

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.