Designmagasin
Designmagasin
Luksus Hybrid Piano

Exxeo

Luksus Hybrid Piano EXXEO er et elegant hybridpiano for moderne rom. Den unike formen legemliggjør den tredimensjonale sammensmeltingen av lydbølger. Kunder kan fullstendig tilpasse pianoet sitt for å være i harmoni med omgivelsene som et dekorativt kunstverk. Dette høyteknologiske pianoet er laget av eksotiske materialer som karbonfiber, førsteklasses Automotive Leather og Aerospace grade Aluminium. Avansert lydbordhøyttalersystem; gjenskaper det store dynamiske spekteret av flygelene gjennom 200 watt, 9-høyttalersystemet. Det innebygde innebygde batteriet gjør det mulig for piano å spille opptil 20 timer på en enkelt lading.

Salgshus

Zhonghe Kechuang

Salgshus Dette prosjektet forfølger dybden og nøyaktigheten til materiale, teknologi og rom, og legger vekt på integriteten til funksjon, struktur og form. Gjennom kombinasjonen av lyseffekt og nye materialer for å utgjøre de beste estetiske elementene, for å oppnå målet om banebrytende design, for å gi folk ubegrenset følelse av teknologi-ærbødighet.

Bolighus

Casa Lupita

Bolighus Casa Lupita hyller den klassiske koloniale arkitekturen i Merida, Mexico og dens historiske nabolag. Dette prosjektet innebar restaurering av casona, som regnes som et kulturminne, samt arkitektonisk, interiør, møbler og landskapsdesign. Det konseptuelle forutsetningen for prosjektet er sammenstillingen av kolonial og moderne arkitektur.

Cifi Donut Barnehage

CIFI Donut

Cifi Donut Barnehage CIFI Donut Barnehagen er tilknyttet et boligfellesskap. For å skape et barnehageutdanningssted som integrerer gjennomførbarhet og skjønnhet, prøver det å kombinere salgsarealet med utdanningsområdet. Gjennom ringstrukturen som forbinder de tredimensjonale rommene, er bygningen og landskapet harmonisk integrert, og danner et aktivitetssted fullt av morsom og lærerik betydning.

Brennevin

GuJingGong

Brennevin De kulturelle historiene som er gitt ut av folket blir presentert på emballasjen, og mønstrene for drikkedrikking blir tegnet nøye. Dragen er respektert i Kina og symboliserer lykkebringelse. På illustrasjonen kommer dragen ut for å drikke. Fordi den tiltrekkes av vin, svever den rundt vinflasken og tilfører tradisjonelle elementer som Xiangyun, palass, fjell og elv, noe som bekrefter legenden om Gujing hyllest vin. Etter at du har åpnet esken, vil det være et lag med kortpapir med illustrasjoner for å gjøre at boksen får den totale visningseffekten etter åpningen.

Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant Området for hele prosjektet er ganske stort, kostnadene for strøm og vanntransformasjon og sentral klimaanlegg er høye, i tillegg til annet kjøkkenutstyr og utstyr, så det tilgjengelige budsjettet for interiørdekorasjon er ganske begrenset, og designere tar dermed " naturens skjønnhet i selve bygningen & quot;, som gir en stor overraskelse. Taket er modifisert ved å installere himmellys i forskjellige størrelser på toppen. På dagtid skinner solen gjennom himmellysene, skaper natur og harmonisert lyseffekt.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.