Designmagasin
Designmagasin
Arkitektur Med Blandet Bruk

Shan Shui Plaza

Arkitektur Med Blandet Bruk Ligger i den historiske byen Xi'an, mellom forretningssenteret og TaoHuaTan-elven, har prosjektet som mål ikke bare å knytte fortid og nåtid, men også by og natur. Inspirert av The Peach blomstrer vårens kinesiske fortelling, og tilbyr prosjektet et paradisisk bo- og arbeidssted ved å gi et nært forhold til naturen. I kinesisk kultur har filosofien om fjellvann (Shan Shui) en vesentlig betydning av forholdet mellom menneske og natur, og ved å dra nytte av det vannrike landskapet på stedet tilbyr prosjektet rom som gjenspeiler Shan Shui-filosofien i byen.

Bedriftsidentitet

film festival

Bedriftsidentitet "Cinema, ahoy" var slagordet for den andre utgaven av European Film Festival på Cuba. Det er en del av et konsept med design fokusert på reise som en måte å knytte sammen kulturer. Designet fremkaller reisen til et cruiseskip som reiser fra Europa til Havanna lastet med filmer. Utformingen av invitasjonene og billettene til festivalen var inspirert av pass og boardingkort som brukes av reisende over hele verden i dag. Ideen om å reise gjennom filmene oppfordrer publikum til å være mottakelige og nysgjerrige på kulturutveksling.

Lampe

Little Kong

Lampe Little Kong er en serie omgivelseslamper som inneholder orientalsk filosofi. Orientalsk estetikk legger stor vekt på forholdet mellom virtuell og faktisk, full og tom. Å skjule lysdiodene subtilt i metallstangen sikrer ikke bare tomheten og renheten i lampeskjermen, men skiller også Kong fra andre lamper. Designere fant ut det gjennomførbare håndverket etter mer enn 30 ganger eksperimenter for å presentere lyset og forskjellig tekstur perfekt, noe som muliggjør en fantastisk lysopplevelse. Basen støtter trådløs lading og har en USB-port. Det kan slås av eller på bare ved å vifte med hendene.

Snacks

Have Fun Duck Gift Box

Snacks Gaveboksen "Have Fun Duck" er en spesiell gaveeske for unge mennesker. Inspirert av leker, spill og filmer i pikselstil, skildrer designen en "matby" for unge mennesker med interessante og detaljerte illustrasjoner. IP-bildet vil bli integrert i byens gater, og unge elsker sport, musikk, hip-hop og annen underholdningsaktivitet. Opplev morsomme sportsspill mens du koser deg, uttrykk en ung, morsom og lykkelig livsstil.

Matpakke

Kuniichi

Matpakke Den tradisjonelle japanske konserverte maten Tsukudani er ikke godt kjent i verden. En soyasausbasert stuet tallerken som kombinerer forskjellige sjømat- og landingredienser. Den nye pakken inneholder ni etiketter designet for å modernisere tradisjonelle japanske mønstre og uttrykke ingrediensene. Den nye merkevarelogoen er designet med forventning om å fortsette den tradisjonen de neste 100 årene.

Honning

Ecological Journey Gift Box

Honning Utformingen av gaveboksen til honningen er inspirert av den "økologiske reisen" til Shennongjia med rikelig med ville planter og gode naturlige økologiske omgivelser. Å beskytte det lokale økologiske miljøet er designets kreative tema. Designet tar i bruk tradisjonell kinesisk papirkuttet kunst og skyggedukkekunst for å vise den lokale naturøkologien og fem sjeldne og truede førsteklasses beskyttede dyr. Grovt gress og trepapir brukes på pakkematerialet, som representerer begrepet natur og miljøvern. Den ytre boksen kan brukes som en utsøkt oppbevaringsboks for gjenbruk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.