Designmagasin
Designmagasin
Øreringer

Van Gogh

Øreringer Ørepynt inspirert av mandeltreet i blomstre malt av Van Gogh. Delikatessen til grenene er gjengitt av delikate Cartier-kjeder som i likhet med grenene svaier med vinden. De forskjellige nyansene av de forskjellige edelstenene, fra nesten hvite til en mer intens rosa, representerer blomsterens nyanser. Klyngen med blomstrende blomster er representert med forskjellige kuttesteiner. Laget med 18 k gull, rosa diamanter, morganitter, rosa safirer og rosa turmaliner. Polert og strukturert finish. Ekstremt lett og med perfekt passform. Dette er vårens ankomst i form av en juvel.

Håndvesker

Qwerty Elemental

Håndvesker Akkurat som skrivemaskinens designutvikling viser transformasjonen fra en svært kompleks visuell form til den renforede, enkle geometriske formen, er Qwerty-elemental legemliggjøringen av styrke, symmetri og enkelhet. Konstruktive ståldeler laget av forskjellige håndverkere er særegne visuelle trekk ved produktet, noe som gir vesken et arkitektonisk utseende. Den vesentlige særegenheten ved vesken er to skrivemaskinnøkler som er produsert av egen hånd og montert av designeren selv.

Dameklær Kolleksjon

Macaroni Club

Dameklær Kolleksjon Samlingen, Macaroni Club, er inspirert av The macaroni fra midten av 1700-tallet som kobler dem til dagens logoavhengige mennesker. Makaroni var betegnelsen på menn som overskredet de vanlige motegrensene i London. De var logo-manien fra 1700-tallet. Denne samlingen tar sikte på å vise kraften til logoen fra fortid til nåtid, og skaper Macaroni Club som et merke av seg selv. Designdetaljene er inspirert av Macaroni-draktene i 1770, og den nåværende motetrenden med ekstreme volumer og lengde.

Timepiece

Argo

Timepiece Argo by Gravithin er en timepiece hvis design er inspirert av en sextant. Den har en gravert dobbel skive, tilgjengelig i to nyanser, Deep Blue og Black Sea, til ære for Argo-skipets mytiske eventyr. Hjertet slår takket være en sveitsisk Ronda 705 kvartsbevegelse, mens safirglasset og det sterke børstet 316L-børstet sikrer enda mer motstand. Den er også 5ATM vannavstøtende. Klokken er tilgjengelig i tre forskjellige etui farger (gull, sølv og svart), to skiver nyanser (Deep Blue og Black Sea) og seks stropp modeller, i to forskjellige materialer.

Dameklær Kolleksjon

Hybrid Beauty

Dameklær Kolleksjon Utformingen av Hybrid Beauty-kolleksjonen er å bruke skjærheten som overlevelsesmekanisme. Grunnleggende søte funksjoner er bånd, ruffles og blomster, og de blir gjort om av tradisjonelle møller og couture teknikker. Dette gjenskaper gamle couture-teknikker til moderne hybrid, som er romantisk, mørk, men også evig. Hele designprosessen til Hybrid Beauty fremmer bærekraft for å lage tidløse design.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designeren av Ohgi-ringn har levert en symbolsk melding med denne ringn. Hennes inspirasjon av ringn kom fra positive betydninger som japanske foldfans har og hvor mye de er elsket i den japanske kulturen. Hun bruker 18 K gult gull og en safir til materialet, og de får frem luksuriøs aura. Dessuten sitter den sammenleggbare viften på en ring i en vinkel som gir en unik skjønnhet. Designet hennes er en enhet mellom øst og vest.