Designmagasin
Designmagasin
Silke Foulard

Passion

Silke Foulard "Lidenskap" er en av "Hilsen" -objekter. Brett silkeskjerfet pent til en lomme-firkant eller ramme det inn som kunstverk og få det til å vare livet ut. Det er som et spill - hvert objekt har mer enn én funksjon. "Hilsen" legemliggjør en mild sammenheng mellom gammelt håndverk og moderne designobjekter. Hver design er unikt kunstverk og forteller en annen historie. Se for deg et sted der hver minste detalj forteller en historie, der kvalitet er en verdi av livet, og den største luksusen er å være tro mot deg selv. Det er her "Hilsen" møter deg. La kunsten møte deg og bli gammel med deg!

Smykkekolleksjon

Future 02

Smykkekolleksjon Project Future 02 er en smykkekolleksjon med en morsom og levende vri inspirert av sirkelteoremer. Hvert stykke er laget med Computer Aided Design-programvare, bygget helt eller delvis med Selective Laser Sintering eller Steel 3D printing technology og hånd ferdig med tradisjonelle sølvsmedeteknikker. Samlingen henter inspirasjon fra sirkelformen og er nøye designet for å visualisere euklidiske teoremer til mønstre og former for bærbar kunst, og symboliserer på denne måten en ny begynnelse; et utgangspunkt for en spennende fremtid.

Frakk

Renaissance

Frakk Kjærlighet og allsidighet. En vakker historie som er preget i stoffet, skreddersøm og konseptet for denne grøftekjolen, sammen med alle de andre plaggene i samlingen. Det unike med dette stykket er helt sikkert den urbane designen, den minimalistiske touch, men hva som virkelig er overraskende her, det kan heller være dens allsidighet. Bare lukk øynene, vær så snill. For det første skal du se en seriøs person som går på sin alvorlige..blå jobb. Nå, rist på hodet, og rett foran deg ser du en skrevet blå grøftfrakk, med noen 'magnetiske tanker om det. Skrevet av en hånd. Med kjærlighet, reprobable!

Brettebriller

Blooming

Brettebriller Sonjas brilledesign var inspirert av blomstrende blomster og tidlige brillerammer. Ved å kombinere de organiske naturformene og de funksjonelle elementene i brillerammer utviklet designeren et cabriolet element som lett kan manipuleres og gir flere forskjellige utseende. Produktet ble også designet med en praktisk sammenleggbar mulighet, og tar så lite plass som mulig i bærevesken. Linsene er produsert av laserskåret pleksiglass med blomstertrykk av orkideer, og rammene er laget manuelt ved å bruke 18k gullbelagt messing.

Multifunksjonelle Øreringer

Blue Daisy

Multifunksjonelle Øreringer Daisy er sammensatte blomster med to blomster kombinert i en, en indre seksjon og en ytre kronbladdel. Det symboliserer sammenvevingen av to som representerer ekte kjærlighet eller den ultimate båndet. Designet smelter sammen i det unike med tusenfrydblomsten, slik at brukeren kan bruke Blue Daisy på flere måter. Valget av blå safirer for kronbladene er å understreke inspirasjon til håp, lyst og kjærlighet. Gule safirer valgt for det sentrale blomsterbladet oppsluker brukeren til å føle en følelse av glede og stolthet og gir brukeren fullstendig ro og tillit til å vise sin eleganse.

Anheng

Eternal Union

Anheng The Eternal Union av Olga Yatskaer, en profesjonell historiker som bestemte seg for å satse på en ny karriere for en smykkedesigner, ser enkel ut, men likevel full av mening. Noen vil finne det et snev av keltiske smykker eller til og med en Herakles-knute. Stykket representerer en uendelig form, som ser ut som to sammenkoblede former. Denne effekten skapes gjennom rasterlignende linjer gravert over stykket. Med andre ord - de to er bundet sammen som en, og den ene er en forening av de to.