Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonell Tralle

Km31

Multifunksjonell Tralle Patrick Sarran opprettet Km31 for et stort spekter av restaurantbruk. Hovedbegrensningen var multifunksjonalitet. Denne handlekurven kan brukes enkeltvis til servering av ett bord, eller på rad med andre til buffé. Designeren utviklet en leddet Krion-topp montert på samme sokkel som han hadde designet for en rekke traller som KEZA, og senere Kvin, Herbal Tea Garden og Kali, sammen kalt K-serien. Hardhetene i Krion gjorde det mulig å velge en fullstendig lett finish, med den stabiliteten som kreves for et luksuriøst etablissement.

Automatisk Kaffemaskin

F11

Automatisk Kaffemaskin Enkle og elegante, rene linjer og en materialfinish av høy kvalitet gjør at F11-design passer til profesjonelle og hjemlige miljøer. 7-tommers berøringsskjerm i full farge er ekstremt enkel å bruke og intuitivt. F11 er en "one touch" -maskin hvor du kan tilpasse dine foretrukne drikker for raskt valg. Forstørret bønne-beholder, vanntank og grunnbeholder er tilgjengelig for å takle topptiden Patentert bryggeenhet kan tilby espresso eller vanlig kaffe uten trykk, og aromaen er garantert av keramiske flate blader.

Sikkerhetsenhet

G2 Face Recognition

Sikkerhetsenhet høy kvalitet på materialer og enkel design gjør dette sikkerhets ansiktsgjenkjenningsenheten fancy, stilig og robust. Avansert teknologi inne for å gjøre den til en av de raskeste i verden og veldig presis, ingen kan jukse algoritmen sin. Vanntett produkt med en atmosfære førte lys på baksiden for å skape en stemning i omgivelsene selv på det kaldeste kontoret. Den kompakte størrelsen gjør at den passer nesten overalt, og formen gjør at den kan plasseres horisontalt eller vertikalt.

Utviklende Møbler

dotdotdot.frame

Utviklende Møbler Hjemmene blir mindre, så de trenger lette møbler som er allsidige. Dotdotdot.Frame er det første mobile, tilpassbare møbelsystemet på markedet. Rammen er effektiv og kompakt, og kan festes på veggen eller støttes mot den for enkel plassering i hjemmet. Og dens tilpasningsevne kommer fra de 96 hullene og et utvidet utvalg av tilbehør for å feste dem inn. Bruk ett eller koble sammen flere systemer etter behov - det er en uendelig kombinasjon tilgjengelig.

Sorteringssystem For Resirkulerbart Avfall

Spider Bin

Sorteringssystem For Resirkulerbart Avfall Edderkoppsbeholder er en universell og økonomisk løsning for sortering av resirkulerbare materialer. En gruppe pop-up-kasser er laget for hjemme, på kontoret eller utendørs. Ett element har to grunnleggende deler: en ramme og en pose. Den flyttes enkelt fra et sted til et annet, praktisk å transportere og lagre, fordi den kan være flat når den ikke er i bruk. Kjøpere bestiller edderkopp på nettet der de kan velge størrelse, antall edderkoppdunker og posetypen i henhold til deres behov.

Kanelsnurr Med Honning

Heaven Drop

Kanelsnurr Med Honning Heaven Drop er en kanelsnurr fylt med ren honning som brukes sammen med te. Tanken var å kombinere to matvarer som brukes hver for seg og lage et helt nytt produkt. Designerne ble inspirert av strukturen på kanelrullen, de brukte rullens form som en beholder for honning, og for å pakke kanelsnurrene brukte de bivoks for å isolere og pakke kanelsnurrer. Den har egyptiske figurer avbildet på overflaten, og det er fordi egypterne er de første menneskene som innså viktigheten av kanel og brukte honning som en skatt! Dette produktet kan være et symbol på himmelen i tekoppene.