Designmagasin
Designmagasin
Privat Bolig

House L019

Privat Bolig I hele huset ble det brukt et enkelt, men sofistikert material- og fargekonsept. Hvite vegger, tregulv og lokalt kalkstein for bad og skorsteiner. Den nøyaktig utformede detaljering skaper en atmosfære av følsom luksus. Nøyaktig sammensatte utsikter bestemmer det fri flytende L-formede boarealet.

Kontor

Studio Atelier11

Kontor Bygningen var basert på en "trekant" med det sterkeste visuelle bildet av den opprinnelige geometriske formen. Hvis du ser ned fra et høyt sted, kan du se totalt fem forskjellige trekanter Kombinasjonen av trekanter i forskjellige størrelser gjør at "menneske" og "natur" spiller en rolle som et sted der de møtes.

Bolighus

Tei

Bolighus At et komfortabelt liv etter pensjonen som gjør mest mulig ut av åssidens lokaler blir realisert ved en jevn design på en vanlig måte ble satt stor pris på. Å innta et rikt miljø. Men denne gangen er ikke villaarkitektur, men personlige boliger. Så først begynte vi å lage struktur basert på at den er i stand til å tilbringe det vanlige livet komfortabelt uten urimelighet over hele planen.

Indre Fellesarealer

Highpark Suites

Indre Fellesarealer Highpark Suites Common Areas utforsker den sømløse integrasjonen av urbane Gen-Y-livsstiler med grønn livsstil, forretning, fritid og samfunn. Fra wow-faktor-lobbyer til skulpturelle himmelbaner, funksjonshaller og funky møterom. Disse bekvemmelighetsområdene er designet for beboere å bruke som en forlengelse av hjemmene sine. Inspirert av sømløs innendørs utendørs levende, fleksibilitet, interaktive stunder og en palett med urbane farger og teksturer, presset MIL Design grensene for å skape et unikt, bærekraftig og helhetlig fellesskap der alle rom har innbyggerne og det tropiske miljøet i tankene.

Bokhandel, Kjøpesenter

Jiuwu Culture City , Shenyang

Bokhandel, Kjøpesenter Jato Design fikk i oppgave å forvandle en tradisjonell bokhandel til et dynamisk, flerbruksrom - for ikke bare å være et kjøpesenter, men også et kulturelt knutepunkt for bokinspirerte hendelser og mer. Mellomøpet er "helten" -rommet der besøkende beveger seg til et lettere tonet tømmermontert miljø forbedret med dramatiske design. Lyktelignende kokonger henger fra taket mens trapper fungerer som fellesrom som oppfordrer besøkende til å nøle og lese mens de sitter på trappene.

Interiørdesign

Stories Container

Interiørdesign Containeren frakter last til steder. Hotellet tilbyr rasteplasser for reisende. Et forbigående hvilested er det de har felles. Derfor bruker "containeren" som konseptet med hotellet. Hotellet er ikke bare et hvilested, men også et rom med personlighet. Hvert rom har sitt eget uttrykk og personlighet. Lag derfor åtte forskjellige suiter som følger: Nyd deg, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey og Ballerina. Stable House er ikke bare et hvilested, men også en forsyningsstasjon for din ånd.