Designmagasin
Designmagasin
Detaljhandel Interiørdesign

Studds

Detaljhandel Interiørdesign Studds Accessories Ltd er produsenten av hjelmer og tilbehør med to hjul. Pindhjelmer ble tradisjonelt solgt i multimarkedutsalg. Derfor var det behov for å skape en merkeidentitet som den fortjente. D'art konseptualiserte butikken, med innovative berøringspunkter som virtuell virkelighet av produktene, interaktive berøringsdisplaybord og hjelmrensende maskiner osv. Studerer hjelm- og tilbehørsbutikken, trakk inn et betydelig antall kunder og tok detaljhandelen til kundene. til neste nivå.

Cafe Interiørdesign

Quaint and Quirky

Cafe Interiørdesign Quaint & Quirky Dessert House er et prosjekt som viser moderne moderne stemning med et snev av natur som nøyaktig gjenspeiler de deilige godbiter. Teamet ønsker å lage et sted som virkelig er unikt, og de så til fugleredet for inspirasjon. Konseptet braktes deretter til live gjennom en samling sitteputer som fungerer som det sentrale trekket i rommet. Den livlige strukturen og fargene på alle belgene deler bidrar til å skape en følelse av ensartethet som binder sammen bakken og mezzaninbunnen, selv om de gir stemningen et snev av oppmerksomhet.

Cafe Interiørdesign

& Dough

Cafe Interiørdesign Klienten har hovedkontor i Japan med 1300-donut shop merkevarebutikker, og Dough er et kafémerke som er nyutviklet og er den første butikken som har fått en flott åpning. Vi fremhevet styrken som vår klient kunne gi, og vi reflekterte dem i designene. Å dra nytte av vår kundes styrke, er et av de første karakteristiske poengene med denne kafeen forholdet mellom kjøpsdisken og kjøkkenet. Ved å sette opp en vegg og et balansert vindusvindu, er kunden vår god i denne driftsstilen, og får kundene til å flyte jevnere.

Restaurant

La Boca Centro

Restaurant La Boca Centro er en tre år begrenset Bar and Food-hall, som har som mål å dyrke kulturell utveksling under temaet spansk og japansk mat. Når du besøker det travle Barcelona, har et vakkert tilskudd av byen og samspill med muntre, sjenerøse hjerte mennesker i Catalonia inspirert designene våre. I stedet for å insistere på fullstendig reproduksjon, fokuserte vi på å lokalisere delvis for å fange originaliteten.

Bar Restaurant

IL MARE

Bar Restaurant Vi tok i bruk konseptet "klipp og lim inn-som design" i denne restauranten. For å drive multirestaurant er det uvurderlig å bruke fine stykker proteankombinasjonsdesign. For eksempel vil den bueformede formen som forbinder søylen og taket bli ett stykke av designen og vil sikkert gå godt over benken eller bardisken. Naturligvis kan dette bare brukes til å dele atmosfæren. Faktisk er ytterligere tre restauranter ferdigstilt, og denne "klipp-og-klistrede standen" har gitt en gunstig effekt.

Restaurant

George

Restaurant Konseptet med George er en servering designet sammen med kundens minner. & Quot; Det er et sted man tilfeldig kan glede seg over hverdagslige hendelser, som måltider og drikkefester, verne om den amerikanske kulturen og historien til moderne arkitektur da klienten bodde i New York. Derfor er restauranten, som en helhet, bygget i bildet av restauranten Heritage i New York, flere bygninger laget litt etter litt, og viser en følelse av historisk bakgrunn. Dette for å innlemme konseptet som er nevnt over, og vi har lyktes med å maksimere potensialet i dette bygget.