Designmagasin
Designmagasin
Gulvfliser

REVICOMFORT

Gulvfliser REVICOMFORT er et avtakbart og gjenbrukbart gulv. Raskt og enkelt å påføre. Klar til bruk. Ideell for ombygging. I et enkelt produkt kombinerer det de tekniske egenskapene til fullkropps porselen fliser, de økonomiske fordelene ved tidsbesparende forenklet plassering, enkel mobilitet og gjenbruk i forskjellige rom. REVICOMFORT kan gjøres i flere Revigrés 'samlinger: forskjellige effekter, farger og overflater.

Aroma Diffuser

Magic stone

Aroma Diffuser Magic Stone er mye mer enn et husholdningsapparat, og er i stand til å skape en magisk atmosfære. Formen er inspirert av naturen og tenker på en stein, glattet av vannet i en elv. Vannelementet er symbolsk representert av bølgen som skiller den øvre fra underkroppen. Vannet er nøkkelelementet i dette produktet som gjennom ultralyd forstøver vannet og den duftende oljen, og skaper en kald damp. Bølgemotivet tjener til å skape atmosfæren gjennom LED-lyset som jevnt endrer farger. Når du stryker på dekslet aktiverer du kapasitetsknappen som kontrollerer alle funksjoner.

Leker

Minimals

Leker Minimaler er en søt linje med modulære dyr som er preget av bruk av primærfargepalett og geometriske former. Navnet stammer om gangen fra ordet "minimalisme" og sammentrekningen av "minidyr". Det er klart, de er ment å eksponere essensen av toyness gjennom å eliminere alle ikke-essensielle former, funksjoner og konsepter. Sammen skaper de en pantone av farger, dyr, klær og arketyper, og oppfordrer folk til å velge karakteren de identifiserer seg med.

Trådløs Høyttaler

Saxound

Trådløs Høyttaler Saxound er et unikt konsept inspirert fra noen av de ledende høyttalerne i verden. Det er en sammensmelting av den beste innovasjonen som er gjort allerede for noen år siden, med en blanding av vår egen innovasjon, og dermed gjør den til en helt ny opplevelse for mennesker. Kjerneelementene i Saxound er den sylindriske formen og gjengeringen. Dimensjonene til Saxound er inspirert av en vanlig kompakt skive med en diameter på 13 centimeter og en høyde på 9,5 centimeter, som kan forskyves med en hånd. Den består av to 1 ”Tweeters, to 2” mid-drivere og en bassradiator matriser i en så liten formfaktor.

Stol

DARYA

Stol Faktisk har denne stolen blitt inspirert av en vakker tenåringsjente, en vakker, leken jente som er avstammende, elegant og likevel avslappet! med lang tonet arm og ben. dette er en stol jeg designet med kjærlighet, og det hele er håndskåret. Navnet på den jenta er "Darya."

Bluetooth-Headset

Bluetrek Titanium +

Bluetooth-Headset Dette nye “Titanium +” -hodesettet fra Bluetrek, ferdig i stilig design som symboliserer “å nå ut” (bomrøret som strekker seg fra det sirkulære ørestykket), bygget i et slitesterkt materiale - Aluminium Metal Alloy, og mest av alt, utstyrt med evnen for å streame lydsignal fra de nyeste smarte enhetene. Hurtigladefunksjonen gjør det mulig å utvide samtalen på et øyeblikk. Den patentsøkte designen på plassering av batteri gjør at vekten av headsettet kan øke komforten ved bruk.