Designmagasin
Designmagasin
Bolig

Panorama Villa

Bolig Uansett strukturen til en typisk Mani-landsby, er konseptet oppfattet som en serie individuelle steinfragmenter som dreier seg om atrium, inngang og oppholdsrom. De grove volumene av boligen åpner en dialog med sine naturlige omgivelser, mens rytmen til åpningene enten sørger for privatliv eller inviterer til panoramautsikt over horisonten, og konstruerer en direkte opplevelse av suksessive og mangfoldige fortellinger. Villaen ligger i Navarino Residences, en samling luksusvillaer for privat eierskap i hjertet av feriestedet Navarino Dunes.

Bayersk Ølemballasjedesign

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bayersk Ølemballasjedesign I middelalderen la lokale bryggerier ølene sine eldre i over 600 år gamle klippekjellere under slottet i Nürnberg. For å hedre denne historien tar emballasjen til "AEcht Nuernberger Kellerbier" et autentisk blikk tilbake i tid. Ølmerket viser en håndtegning av slottet som sitter på steiner og en trefat i kjelleren, innrammet av skrifttyper i vintage-stil. Forseglingsetiketten med selskapets "St. Mauritius" varemerke og den kobberfargede kronkorkene formidler håndverk og tillit.

Salgssenter

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Salgssenter Designet kombinerer nordøst-folket med mildhet og nåde i Sør for å la livet fullt av inkluderende. Den smarte designen og det kompakte oppsettet utvider interiørarkitekturen. Designeren bruker enkle og internasjonale designferdigheter med rene elementer og vanlige materialer, som gjør rommet naturlig, rolig og unik. Designet er et salgssenter på 600 kvadratmeter, det tar sikte på å designe et moderne orientalsk yrkesalgssenter, som gjør beboerens hjerte stille og kaster utsiden støyende. Hold deg sakte og nyt skjønnhetslivet.

Salgssenter

Yango Poly Kuliang Hill

Salgssenter Denne designen tar sikte på å utforske hvordan man får en fornøyd opplevelse av det idylliske forstedene, som får folk til å forfølge et godt liv og føre folket til å bevege seg mot den orientalske poetiske boligen. Designeren bruker en moderne og enkel designferdighet med naturlige og enkle materialer. Med fokus på ånden og forsømmelse av formen, blander designen elementene i landskapet Zen og tekultur, fiskernes elskede følelser, oljepapirparaply. Gjennom detaljhåndteringen balanserer den funksjonen og estetikken og gjør levende til kunstnerisk.

Villaen

Tranquil Dwelling

Villaen Designet bruker designteknikker med formell balanse som aixs for å formidle den orientalske kunstneriske forestillingen. Den vedtar elementer av bambus, orkide, plommeoppblomstring og landskap. Den enkle skjermen dannes ved å utvide bambusformen ved å trekke betongformen og stoppe der den skal stoppe. Stue- og spisestueoppsett av opp og ned definerer romgrensen og legemliggjør det orientalske prospektet romlig som er sparsom og lappeteppe. Rundt temaet å leve enkelt og reise lett, De bevegelige linjene er klare, det er et nytt forsøk på folks beboelsesmiljø.

Merkevare For Skjønnhetssalong

Silk Royalty

Merkevare For Skjønnhetssalong Målet med merkevareprosessen er å plassere merkevaren i high-end-kategorien ved å ta en titt og føle å tilpasse seg de globale trendene innen sminke og hudpleie. Elegant i interiør og eksteriør, og tilbyr kundene et luksuriøst tilfluktssted for å trekke seg tilbake til egenomsorg og forlate fornyet. Vellykket kommunikasjon av opplevelsen til forbrukerne var innebygd i designprosessen. Derfor er Alharir Salon utviklet som uttrykker femininitet, visuelle elementer, overdådige farger og teksturer med oppmerksomhet på de fine detaljene for å gi mer selvtillit og komfort.