Designmagasin
Designmagasin
Blandepalett

MiioPalette

Blandepalett Miio Palettes design var inspirert av en malerpalett, men den var ment for tannlaboratorium. Designeren kombinerte det kunstneriske og det funksjonelle perspektivet, og skapte et produkt som er utstyrt med en lett å rengjøre, avtakbar glassoverflate for å blande kompositt og med 9 brønner hvor du praktisk talt kan lagre keramiske glass. Ved hjelp av blandeplaten kan brukeren enkelt stille inn alle små flaskene i samsvar med deres forskjellige egenskaper for å maksimere ytelsen til tannteknikerne.

Prosjektnavn : MiioPalette, Designernes navn : Gilbert Vasile, Kundens navn : miioPALETTE.

MiioPalette Blandepalett

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.