Designmagasin
Designmagasin
Servant

Spiral

Servant Ferskvann er en av de mest verdifulle naturressursene; vi har hørt historiene og legendene som slanger vokter de verdifulle og dyrebare skattene. Derfor har vi inspirert fra slange som pakket rundt et konisk vannbasseng for å beskytte den. En annen funksjon er at bruk av hendene for å åpne vannkranen kanskje ikke er hyggelig for alle på offentlige steder. I denne designen brukes en pedal for å åpne og lukke kranen ved å trykke på en fotpedal.

Prosjektnavn : Spiral, Designernes navn : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Kundens navn : AQ QALA BINALAR.

Spiral Servant

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.