Designmagasin
Designmagasin
Hiv Bevissthetskampanje

Fight Aids

Hiv Bevissthetskampanje HIV er omgitt av mange rykter og feilinformasjon. Hundrevis av tenåringer i Global blir smittet med HIV hvert år gjennom ubeskyttet sex eller nåledeling. Et mye mindre antall tenåringer med HIV ble født av mødre som var smittet. I dag er det håp om at mennesker som lever med HIV aldri kan bli syke, akkurat som det ikke er noen kur mot virus som forkjølelse og influensa. Mennesker som lever med viruset må være ekstra forsiktige med ikke å ta risiko (som å ha ubeskyttet sex) som kan utsette andre for HIV.

Prosjektnavn : Fight Aids, Designernes navn : Shadi Al Hroub, Kundens navn : American University of Madaba.

Fight Aids Hiv Bevissthetskampanje

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.