Designmagasin
Designmagasin
Fjernkontroll

STILETTO

Fjernkontroll RC Stiletto er en fjernkontroll som fungerer ved hjelp av gyrosensorer. Designkompisene med de elegante detaljene fra nye high-end TV-er. Stilettos slanke form ligner en magisk pinne. Detaljene når bunndekslet blir belagt med myk berøring og den buede formen gir et behagelig grep for brukeren. Kosmetisk del øverst på midten av fjernkontrollen samler knappene og skaper et fokuspunkt for brukeren. Det skaper også et tilpasningsfelt. Coveret deres gir tilbakemelding for rotasjonen.

Prosjektnavn : STILETTO, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : Vestel Electronics Co..

STILETTO Fjernkontroll

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.