Designmagasin
Designmagasin
Brosje

Chiromancy

Brosje Hver person er unik og original. Dette er tydelig selv i mønstrene på fingrene. Tegnede linjer og tegnene på våre hender er også ganske originale. I tillegg har hver person et utvalg av steiner, som ligger i nærheten av dem i kvalitet eller koblet til personlige hendelser. Alle disse funksjonene gir en tenkende observatør så mange lærerike og attraktive, som gjør det mulig å lage personlige smykker basert på disse linjene og tegnene til individuelle ting. Denne typen ornament og smykker - danner din personlige kunstkode

Prosjektnavn : Chiromancy, Designernes navn : Victor A. Syrnev, Kundens navn : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Brosje

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.