Designmagasin
Designmagasin
Armbånd

Fred

Armbånd Det er mange forskjellige slags armbånd og armbånd: designere, gyldne, plastiske, billige og dyre ... men vakre som de er, de er alltid bare og bare armbånd. Fred er noe mer. Disse mansjetter i sin enkelhet gjenopplivet noblesse fra gamle tider, men de er moderne. De kan brukes på bare hender også på en silkebluse eller en svart genser, og de vil alltid gi et preg av klassen til personen som bruker dem. Disse armbåndene er unike fordi de kommer som et par. De er veldig lette, noe som gjør at du kan bære dem umåtelig. Ved å bære dem, vil man trygt bli lagt merke til!

Prosjektnavn : Fred, Designernes navn : Diana Sokolic, Kundens navn : .

Fred Armbånd

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.