Designmagasin
Designmagasin
Kalender

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalender På kalejdoskoplignende mote er dette en kalender med overlappende utskjæringsgrafikk tegnet med flerfargede mønstre. Designen med fargemønstre som kan modifiseres og tilpasses ved ganske enkelt å endre rekkefølgen på arkene, viser de kreative følsomhetene til NTT COMWARE. Rikelig med plass er gitt og styrte linjer tar funksjonalitet i betraktning som gjør den perfekt som en tidsplankalender du ønsker å bruke til å dekorere din personlige plass.

Prosjektnavn : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Designernes navn : Katsumi Tamura, Kundens navn : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Kalender

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.