Designmagasin
Designmagasin
Digital Gateway

National Bank of Greece's i-bank

Digital Gateway Konseptbutikk som huser og gir veiledning om sine tilbud på nett, mobil og telefonbank. Det er ingen teller - i stedet bruker kunder datamaskiner i butikken for å fullføre daglige banktransaksjoner f.eks. sette opp bestillinger og se på uttalelser, med støtte fra butikkens 4-personers team. NBG-appen er tilgjengelig på iPads og iPhones på de sentrale tribunene for store ideer, private stander kan brukes til internett- og telefonbank, og berøringsskjermene i den interaktive sonen gjør det mulig for besøkende å få tilgang til banktjenester og spille spill.

Prosjektnavn : National Bank of Greece's i-bank , Designernes navn : Allen International, Kundens navn : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Digital Gateway

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.