Designmagasin
Designmagasin
Vinetikettdesign

I Classici Cherchi

Vinetikettdesign For en historisk vingård på Sardinia, siden 1970, har den blitt designet for ny omlegging av etiketter for The Classics-vineserien. Studien av nye etiketter ønsket å bevare koblingen til tradisjonen som selskapet forfølger. I motsetning til tidligere etiketter fungerte det for å gi et snev av eleganse som stemmer godt med vinens høye kvalitet. For etikettene har jobbet med blindeskriftsteknikk som gir eleganse og stil uten å veie. Blomstermønsteret er basert på en grafisk utdyping av et mønster fra den nærliggende kirken Santa Croce i Usini, som også er selskapets logo.

Vinetikett

Guapos

Vinetikett Designet sikter mot fusjonen mellom moderne design og nordiske tendenser innen kunst, og skildrer vinets opprinnelsesland. Hver kantsnitt representerer høyden der hver vingård vokser og en respektive farge for druesorten. Når alle flaskene er rettet inn på linje, danner de formene til landskapene i Nord-Portugal, regionen som føder denne vinen.

Gammel Borg Restaurering

Timeless

Gammel Borg Restaurering Eieren kjøpte Crawfordton House i Skottland i april 2013, og forsøkte å gjenopprette den opprinnelige smaken av den gamle skotske adelen, og kompatibel med det moderne liv. Karakteristikkene og historiske forekomstene av det gamle slottet er bevart med original smak. Designestetikken og den regionale kulturen i forskjellige århundrer kolliderer med kunstneriske gnister i samme rom.

Bilder For Magasinomslag

TimeFlies

Bilder For Magasinomslag Hovedideen var å skille seg ut fra massen av tradisjonelle klientmagasiner. Først av alt, ved hjelp av det uvanlige omslaget. Forsiden av TimeFlies-magasinet for flyselskapet Nordica har moderne estisk design, og tittelen på magasinet på forsiden av hvert nummer er håndskrevet av forfatteren av det omtvistede verket. Magasinets moderne og minimalistiske design dekker formidler uten ytterligere ord kreativitet i det nye flyselskapet, attraktivitet av estisk art og suksess for de unge estiske designerne.

Sosiale Medier Digitale Oppskrifter

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sosiale Medier Digitale Oppskrifter Unilever Food Solutions fikk beboer Chef Heidi Heckmann (regional kundekokk, Cape Town) i oppdrag å lage 11 unike krydderblandingsoppskrifter ved hjelp av Robertsons krydderprogram. Som en del av kampanjen vår reise, din oppdagelse var ideen å lage unike bilder og design ved å bruke disse ingrediensene til en morsom Facebook-kampanje. Hver uke ble Chef Heidi unike krydderblandinger lagt ut som medierike Facebook-lerretsinnlegg. Hver av disse oppskriftene er også tilgjengelig for nedlasting av iPad på nettstedet UFS.com.

Kunstinstallasjonsdesign

Kasane no Irome - Piling up Colors

Kunstinstallasjonsdesign En installasjonsdesign av Japanese Dance. Japanere har samlet på seg farger fra gamle tider for å uttrykke hellige ting. Også å ha sammen papiret med firkantede silhuetter har blitt brukt som en ting som representerer hellig dybde. Nakamura Kazunobu tegnet et rom som forandrer atmosfæren ved å skifte til forskjellige farger med så firkantet "hoper seg opp" som motiv. Paneler som flyr i luften sentrert mot danserne dekker himmelen over scenerommet og skildrer utseendet til lys som passerer gjennom rommet som ikke kan sees uten panelene.